akyazi
Giriş Tarihi : 14-11-2023 13:43   Güncelleme : 14-11-2023 14:09

Zahide Yetiş'te "Sakarya" vakası: "Eşim ve oğlum, kızımla beni hem dövdü, hem sokağa attı"

Zahide Yetiş'te

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde beraber ikamet ettiği eşi Coşkun ve oğlu'nun, engelli kızı ile kendisine şiddet uyguladığını ve sokağa attığını iddia eden anne, Zahide Yetiş'e başvurdu ve yardım istedi. Sakarya vakası, Star TV'de "Zahide Yetiş ile yeniden başlasak" programında gündeme geldi. 

Canlı yayına konuk olan anne Filiz hanım şunları söyledi:

"OĞLUM DA, EŞİM DE BENİ DÖVÜYORDU"

"22 senelik evliyim. eşim beni sokağa attı. yeğenim hasta idi, ona bakmak için evden çıktım. geri döndüğümde eşim beni eve almadı. Kayınpederimden sıkıntı gördüm. Yemeğimi ve temizliğimi beğenmiyordu. Evlendiğimden beri kayınpederim ile beraber oturuyorum. Eşim ilk zamanlar iyiydi. Trabzon'a gelin gittim. Bir kızım ve bir oğlum var. Oğlum da beni dövüyordu. Kızımla beraber parklarda yattık"

"BABAM BENİ DE DÖVDÜ, ABİM SIRTIMA ÇIKTI"

Engelli kız Cansu ise, "Babam Coşkun beni de dövüyordu. Abim de sırtıma çıktı. Babam engelliyim diye beni istemedi" dedi. 

BABA COŞKUN BEY İDDİALARI YALANLADI

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde Filiz Hanım ile Coşkun beyin birlikte oturduğı evden canlı yayı yapan Zahide Yetiş, Coşkun beye iddiaların aslını sordu. Coşkun bey, "Sokağa atmadım. Onlar anahtarın yerini biliyorlar" dedi. İddiaları reddeden baba Coşkun, yayına Akyazı'dan görüntülü olarak bağlandı. 

 

 

 

adminadmin