SİYASET
Giriş Tarihi : 31-08-2022 12:58   Güncelleme : 31-08-2022 13:14

ZAFER PARTİSİ SERDİVAN İLÇE BAŞKANLIĞI SAHALARDA

ZAFER PARTİSİ SERDİVAN İLÇE BAŞKANLIĞI SAHALARDA

Zafer Partisi Serdivan İlçe Başkanlığı Serdivan Mavi Durak ve Serdivan Park (Cadde 54 ve Serdivan AVM arası) bölgesinde ülkemizde bulunan 13 milyon sığınmacının ülkelerine geri gönderilmesi için imza kampanyası gerçekleştirdi. Kampanyaya yüksek bir katılım sağlandığı görüldü.

1328 İMZA TOPLANDI

Serdivan’daki vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşen sözkonusu kampanyada 1328 imza toplandığı ve imza verenlerin Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın önderliğindeki sığınmacı politikasına katkıda bulundukları belirtildi. 

İLÇE BAŞKANI GÜRLER'DEN TEŞEKKÜR

İmza çalışmasına yoğun ilgi gösteren Serdivanlılar için bir teşekkür açıklaması yayınlayan Zafer Partisi Serdivan İlçe Başkanı Taner Gürler şunları dile getirdi:

"Zafer Partisi olarak bugün burada gerçekleştirdiğimiz imza kampanyamıza katılıp bize desteklerini ileten değerli Serdivanlı hemşehrilerimize ben ve yönetimim adına teşekkürlerimizi sunuyorum. Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ’ ın önderliğinde kurulan Zafer Partisi’ne gönül vermiş Kuvayi Milliyeciler olarak Serdivan’da aktif saha çalışmalarımıza başladık. Bugün standımıza katılan her bir Türk milletinin ferdinin bizden tek bir isteği var; bu misafirlik çok uzadı, artık gitsinler. Misafirlikte bir yere kadar, kendi vatanımızda yabancı olduk. Bizi artık duyan, sorunlarımızı dillendiren bir ses var. Bunun için “Zafer Partisi’ni” destekliyoruz.

"SANDIKTA GEREĞİNİ YAPACAĞIZ"

Seçimlerde milletin sesini duymayanlar, sorunlarımıza çözüm bulmayanlara sandıkta gereğini yapacağız. İmza kampanyası çalışması yaparken, özellikle aramıza yeni katılan, bize yoğun ilgi gösteren “Türk Gençliği’ne” ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Gençler tarafından genel başkanımıza ve partimize karşı yoğun bir ilgi görmekteyiz. Biz Serdivan' a hak ettiği değeri kazandırmak için burdayız.Bu çalışmadaki destekleri için Serdivan yönetimine ve Serdivan Gençlik Kollarımıza teşekkür ederiz. İl Başkanı Sayın Aydın Bahar ve Zafer Partisi Sakarya il yönetimi' ne de bize inançları ve destekleri için teşekkür ederim. Serdivan “Gelin sizde Zafer’e, Koşalım zafere!”

Turan AteşTuran Ateş