SİYASET
Giriş Tarihi : 23-09-2022 14:51   Güncelleme : 23-09-2022 15:50

Zafer Partisi İlçe Başkanı Gürler'den üstü kapalı gönderme

Zafer Partisi İlçe Başkanı Gürler'den üstü kapalı gönderme

Sakarya, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlamaya hazırlanırken, Zafer Partisi Serdivan ilçe başkanı Taner Gürler'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. 

"ESKİ TÜRKİYE" 

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Erdoğan'ın Sakarya'ya gelişi öncesinde, Cumhurbaşkanının "Yeni Türkiye" hedefine ve buna ilişkin söylemlerine sosyal medya hesabı üzerinden üstü kapalı gönderme yapan Zafer Partisi İlçe Başkanı Gürler, "Eski Türkiye" vurgusunu dile getiren bir görsel yayınladı.

Taner Gürler 1930 senesinde çekilen siyah beyaz fotoğraf karesinin üstüne düştüğü not ile dikkati çekti. Üzerinde, "Önce buğdayı bile dışarıdan alırdık, şimdi ipekliyi bile memlekette yapıyoruz" yazılı pankartı paylaşan İlçe Başkanı Gürler, "Pankarta dikkat, sene 1930.. #eskitürkiye hey gidi geçen zaman." diye yazdı. 

ALTILI MASAYA GÖNDERME 

Zafer Partisi Serdivan İlçe Başkanı Taner Gürler bir başka Twittter paylaşımında ise, altılı masa için bir gönderme yaptı. Zafer Partisi'ne yapılan saldırılara Twitter hesabı üzerinden yanıt veren Başkan Gürler, şunları yazdı:

"ŞİMDİ SAVAŞIYORSUNUZ. SONUNDA YENİLECEKSİNİZ"

"Ey Altılı Masanın maaşlı trolleri! Madem Zafer Partisi marjinal bir parti, madem oyu yüzde bir, madem halkta karşılığı yok... Neden her gün Zafer Partisi'ne saldırıyorsunuz? Önce yok saydınız! Sonra alay ettiniz! Şimdi savaşıyorsunuz! Sonunda yenileceksiniz!"

 

Turan AteşTuran Ateş