GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-03-2023 12:08   Güncelleme : 18-03-2023 12:44

VİB Turizm'den Deprem Bölgesine Konteyner Desteği

VİB Turizm'den Deprem Bölgesine Konteyner Desteği

Sakarya'nın önde gelen Turizm ve Sehayat Firması olan VİB Turizm, deprem bölgesine destek vermeye devam ediyor. 6 Şubat günü yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremin ardından duyarlılık örneği sergileyen ve bölgeye şu ana kadar 30 araçlık yardım gönderen VİB Turizm, bu kez de depremzedeler için konteyner desteğinde bulundu. 

ÜCRETSİZ TAŞIMA HİZMETİ

Merkezi Kahramanmaraş olan, 11 ili etkisi altında bırakan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından, deprem bölgesine gönderilen yardımları ücretsiz olarak taşıyan VİB Turizm, yine o bölgelerden Sakarya'ya gelen depremzedeleri ücretsiz olarak taşıdı. Sakarya'nın köklü firması VİB Turizm ayrıca, bölgeye 1 tır kömür yolladı. 

KONTEYNER DESTEĞİ

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin İskenderun'da başlattığı "konteyner kent" projesine çok sayıda konteyner ile destek veren VİB Turizm'in yönetim kurulu başkanı Suat Akın, konteynerlerin trenle gönderildiği gün Başkan Ekrem Yüce ile biraraya geldi ve uğurlamaya katıldı. 

"YARALARI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ"

VİB Turizm Başkanı Akın, depremzedelere yardımlarının süreceğini ifade ederek, "Vatandaşlarımızın acılarına ortak olmaya ve onlara destekte bulunmaya devam edeceğiz. 11 ili etkileyen, çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve yıkımların gerçekleştiği deprem felaketinin yaralarını inşallah hep birlikte saracağız. Şehirleri hep beraber yeniden ayağa kaldıracağız. Rabbim bir daha böyle felaketler yaşatmasın" dedi.  

Konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından paylaşım yapan Suat Akın şunları yazdı:

"Bugün Deprem Bölgesine Konteyner Yolladık, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem Yüce ve Sesob Başkanımız Sn. Hasan Alişan ve çok sayıda katılımcılar vardı, treni uğurladık"

ÇANAKKALE ZAFERİ İÇİN KUTLAMA MESAJI

Sakarya VİB Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Suat Akın ayrıca, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108 nci yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Akın, "Çanakkale Zaferi, Türk milletinin bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini dünyaya bir kez daha ilan ettiği büyük ve tarihi bir kahramanlık destanıdır.

Çanakkale Zaferi’nin 108. yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde bu toprakları bize emanet eden tüm şehitlerimizi ve başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bütün kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun." ifadelerini kullandı.

 

Turan AteşTuran Ateş