GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-03-2023 17:27   Güncelleme : 11-03-2023 19:33

VİB Turizm, yeni logosu ile tüm araçlarını yeniledi

VİB Turizm, yeni logosu ile tüm araçlarını yeniledi

Turizm ve seyahat sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan VİB turizm, logusunu yeniledi. Yeni logosu ile tüm araçlarını yenileyen VİB Turizm'in Yönetim Kurulu Başkanı Suat Akın, şunları dile getirdi:

ARAÇLARIN TAMAMI YENİLENDİ

"Yeni araçlarımız ve yeni logomuzla Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında hizmete devam ediyoruz. VİB Turizm araçlarının tamamı yenilenmiştir. Yeni araçlarımız sezona merhaba diyecektir. 30 adet man araç ve 10 adet  mercedes araç ile filomuzu yeniliyoruz".

Başkan Akın, "Yeni logo ve yenilenen araçlarla halkımıza hizmet vermekten gurur duyuyoruz. VİB Turizm sizindir" şeklinde konuştu.

 

DEPREMDE DUYARLILIK ÖRNEĞİ

Yaşanan deprem felaketinde depremzedelere karşı duyarlılık örneği sergileyen VİB Turizm, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye gidiş dönüş 35  otobüs yardım gönderdi. Araçlarını bölgeye ulaştıran Sakarya VİB Turizm, yapılan arama kurtarma faaliyetlerine gönüllü olarak katılmak isteyen Sakaryalıları deprem bölgelerine ücretsiz götürdü.

BAŞSAĞLIĞI VE GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİ

Sakarya VİB Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Akın, "Depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı depremzedelere acil şifalar diyoruz. Yakınlarını kaybedenlere de başsağlığı temenni ediyoruz" dedi. 

 

Turan AteşTuran Ateş