GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-10-2022 11:28

VİB Turizm Başkanı Suat Akın'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

VİB Turizm Başkanı Suat Akın'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Sakarya VİB Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Suat Akın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Akın, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun" dedi ve şu ifadeleri kullandı:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde, aziz Türk milletinin fedakârlığı ile kazanılan büyük zaferin ardından kurulan Cumhuriyetimizin 99. yılını kutlamanın mutluluk ve onurunu yaşıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti; kararlılığın, vatanseverliğin, aklın, birlikteliğin, inancın, bağımsızlığın simgesidir. Cumhuriyet; ayrıntıların, zenginliklerin ve hepimizin ortak paydasıdır.

Kadim medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir coğrafyada, barışı ve huzuru ilelebet tesis edecek bir değerler bütünü olan Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatacak olmanın onuruyla büyük Türk Milleti'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet, saygı ve şükranla anıyoruz"

Turan AteşTuran Ateş