GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-09-2022 08:27

Ve Aykut Kocaman resmen geri dönüyor! Tarih bile belli oldu: Kendisi açıkladı

Ve Aykut Kocaman resmen geri dönüyor! Tarih bile belli oldu: Kendisi açıkladı

Türk futbolcunun en önemli hocalarından biri olan Sakaryalı Aykut Kocaman, saha kenarına geri dönüyor. Başakşehir'den ayrıldıktan sonra birçok takımdan teklif alan ancak geri çeviren Aykut Kocaman, dönüş tarihini bizzat açıkladı. İşte detaylar…

Teknik direktör Aykut Kocaman'la ilgili son dönemde basında birçok iddia yer alıyordu. Samsunspor'un gündemine gelen ve adı A Milli Futbol Takımımızla da anılan Aykut Kocaman konuyla ilgili ilk kez bu kadar net konuştu.

AYKUT KOCAMAN TÜM TEKLİFLERİ REDDETTİ

Son olarak Başakşehir'i çalıştıran Aykut Kocaman, 2 Ekim 2021 tarihinden beri boşta. Son bir yıllık süreçte birçok takımdan teklif alan deneyimli teknik direktör, takım çalıştırmak istemediğini belirterek bu teklifleri reddetmişti.

"SENEYE TAKIM ÇALIŞTIRACAĞIM"

Son olarak Samsunspor'un gündemine gelen Aykut Kocaman yine aynı sebepten Karadeniz ekibini reddetti. Bu sezon kesinlikle takım çalıştırmak istemediğini belirten Aykut Kocaman, "Seneye takım çalıştıracağım" ifadelerini kullandı.

BAŞKANDAN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Konuyla ilgili konuşan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Aykut Kocaman'la aralarında geçen diyaloğu anlattı. Aykut Kocaman'ın "Seneye takım çalıştıracağım" sözlerini aktaran Yıldırım, deneyimli hocanın kendilerine İsmail Kartal'ı önerdiğini söyledi.

Adı sık sık milli takım için de anılan Aykut Kocaman'ın yeni adresinin neresi olacağı merak konusu.

AYKUT KOCAMAN HANGİ TAKIMLARI ÇALIŞTIRDI?

Teknik direktörlük kariyerine 2000 yılında İstanbulspor'da başlayan Aykut Kocaman sırasıyla Malatyaspor, Konyaspor, Ankaraspor, Fenerbahçe ve Başakşehir'de görev aldı. Kariyerinde toplam 4 kupa kazanan Aykut Kocaman, Fenerbahçe ile 1 Süper Lig ve 2 Türkiye Kupası; Konyaspor ile de 1 Türkiye Kupası zaferi yaşadı.

Akşam

Turan AteşTuran Ateş