GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-08-2023 13:18

Vali Kaldırım'dan SATSO'ya veda ziyareti

Vali Kaldırım'dan SATSO'ya veda ziyareti

Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi kapsamında Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım veda ziyaretlerine başladı.

Program kapsamında Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nı da ziyaret eden Vali Kaldırım, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından ağırlandı.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette, Valilik dönemi boyunca Sakarya’ya kazandırdığı değerler ve ortak çalışma kültürüne sunduğu katkılardan dolayı Vali Çetin Oktay Kaldırım’a teşekkür eden Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “Sakarya’mıza yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görevinizde başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum. Sizi her zaman ilimize verdiğiniz değerli hizmetleriniz, özverili çalışmalarınız ve içtenliğiniz ile anacağız. Siz bizler için artık Sakaryalı bir hemşehrimizsiniz.” dedi.

Vali Çetin Oktay Kaldırım da Sakarya’nın coğrafyası, doğası, cana yakın insanları, kültürel zenginliği ve  sahip olduğu güçlü argümanları ile özel bir kent olduğunu dile getirerek; “Çalışma dönemim boyunca yakın çalışma grubu içinde SATSO her zaman yer aldı.  Birlikte güzel çalışmalar yaptık. Verdiğiniz destek, şehrin gelişimi için gayretleriniz çok değerli, takdirle bahsediyorum. Sakarya ile gönül bağımız devam edecek”

adminadmin