GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-09-2023 17:58   Güncelleme : 16-09-2023 18:27

Vakfıkebirliler Derneği, yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerin ve ailelerin yüzünü güldürdü

Vakfıkebirliler Derneği, yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerin ve ailelerin yüzünü güldürdü

8 ay önce resmi olarak kuruluşunu tamamlayan Sakarya Vakfıkebirliler Derneği, çalışmalarında hız kesmiyor.

EL UZATTILAR

Yasil Kobal başkanlığındaki dernek yönetimi bu kez de yardıma ihtiyacı olan ailelere, gençlere ve çocuklara el uzattı. 

OKUL İHTİYAÇLARINI KARŞILADILAR

Okulların açılması ve 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte durumu iyi olmayan ailelerin dertlerine çare olan Sakarya Vakfıkebirliler Derneği başkanı ve yönetimi, öğrencilerin okul ihtiyaçlarının sağlanmasına katkıda bulundu. Kırtasiye ve okul araç gereçlerinden, kıyafete kadar bir çok konuda destekte bulunan dernek yönetimi, yeni eğitim yılı başında çocukların ve ailelelerinin yüzünü güldürdü. 

TAKDİR EDİLECEK PROJE VE ÇALIŞMALAR

Son olarak Uyuşturucu ile Mücadele konusunda güzel ve örnek bir proje hazırlığı içinde olan Vakfıkebirliler Derneği, şimdiden 4799 üye ile yoluna devam ediyor. 

Kahramanmaraş merkezli büyük deprem felaketinde duyarsız kalmayan dernek başkanı Yasin Kobal ve ekibi, afet bölgesine de yardımlar yapmış ve yemek dağıtmıştı. 

KARINCA KARARINCA DESTEK

Sakarya üniversitesinde öğrencilerle kahvaltılı programlar düzenleyen dernek yönetimi ayrıca, gençlerin dertlerine karınca kararınca destek olmaya çalışmıştı.

Sakarya Vakfıkebirliler Derneği Başkanı Kobal ve yönetimi, daha önce de Sakarya'da yaşayan ve durumu müsait olmayan yaklaşık 378 aileye erzak ve kıyafet dağıtmış, okula giden çocuklara kırtasiye desteğinde bulunmuştu. 

Hasta ve hasta yakınlarını ihmal etmeyen, ayrıca Osmanlıca kursları ile eğitime büyük fayda sağlayan dernek yönetimi, önemli projelerle yine gündeme gelecek gibi görünüyor.

BU EKİP, DAHA ÇOK İŞLER YAPAR...

Sakarya Kasaplar Odası Eski Başkanı, merhum Nihat Kobal'ın izinden yürüyen, Vakfıkebirliler Derneği Başkanı Yasin Kobal, ekibi ile birlikte yürüteceği diğer çalışma ve projelerle takdir toplamaya devam edeceğe benziyor.

 

 

 

adminadmin