GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-01-2024 18:17   Güncelleme : 24-01-2024 18:36

Türkiye "Korkut Ailesi" ve Cinayet Girişimini Konuşuyor

Türkiye

Esra Erol'da programında günlerdir ekranlara gelen Korkut Ailesi, ülke gündemine damgasını vururken, bir ucu Sakarya'ya dayanan fare zehiri ile adam öldürmeye teşebbüs itiraflarının yer aldığı canlı yayında dikkat çeken bir açıklama Bartın'dan geldi. 

"KARDEŞİMİ ÖLDÜRMEK İSTİYORLAR"

Sakarya'da kimliğini kaybettiğini geçtiğimiz günlerdeki canlı yayında dile getiren Zeynep Nazan, kavgalı olduğu eşi Selçuk, bugün Hasan bey ile yüzleşti. Cemile hanımın eşi, Zeynep Nazan hanımın kayınpederi ve eşi Selçuk beyin, kardeşı Hüseyin beyi fare zehiri ile öldürmeye teşebbüs ettiğini ve suçu kendisinin üstüne atmaya kalkıştıklarını iddia etti.

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Hasan bey ayrıca, "ağabeyini öldürmeye teşebbüs etmek ve tehditte bulunmak" suçlarından, Cemile hanım, gelini Zeynep Nazan ve eşi Selçuk bey hakkında savcılığa suçduyurusunda bulunduğunu açıkladı. 

"KARISI CEMİLE, KARDEŞİMİ DÖVÜYORDU"

Esra Erol'un sunduğu ve ATV'de yayınlanan programa Bartın'dan görüntülü olarak bağlanan Hasan bey, "Karısı Cemile, kardeşimi dövüyordu" dedi. 

"KAYINVALİDEM BENİ ERKEKLERLE TANIŞTIRIYORDU"

Programda konuşan Sakaryalı gelin Zeynep Nazan ise, kayınvalidesi Cemile hanımın kendisini erkeklerle tanıştırdığını ileri sürdü. 

"ZEYNEP NAZAN YÜZÜNDEN ÇAMAŞIR SUYU İLE İNTİHARA KALKIŞTI"

Canlı yayına telefonla bağlananlardan biri ise "Zeynep Nazan yüzünden bir kişi çamaşır suyu ile canına kıymaya kalkıştı" şeklinde konuştu. 

 

adminadmin