SİYASET
Giriş Tarihi : 29-02-2024 16:36

Türker Ergül’den hizmet odaklı projeler

Türker Ergül’den hizmet odaklı projeler

İYİ Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Türker Ergül’den hizmet odaklı projeler…

Türkiye’nin ilk Huzur Köyü, geliyor. Adapazarı Belediye Başkan Adayı Türker Ergül, Adapazarı için hazırladığı projelerin detaylarını paylaşmaya başladı.

Şehrimizde doğa içerisindeki rezerv alanlarında kurulması planlanan Huzur Köyü&Huzur Konağı Projesi ile üst yaş grubu vatandaşlarımız, huzurlu, güvenilir ve sağlıklı bir hayatı doğal yaşamla birleştiren sosyal bir hayata adım atacaklar…

Huzurevi değil Huzur Köyü&Huzur Konağı

Projenin yalnız yaşayan, sosyal hayattan uzak kalmış, doğaya özlem duyan, güvenli ve huzur dolu bir köyde yaşamak isteyen üst yaş grubunu hedeflediğini anlatan Ergül, “bu proje Türkiye’de bir ilk olacak. Önümüzdeki günlerde projelerimizi açıklamaya devam edeceğiz. Değerli Sakaryalılara birbirinden güzel projeler kazandıracağız. Sosyal ve Kültürel projelerle güzel şehrimize bir kimlik kazandırmak için harekete geçtik” dedi.

Sağlık Hizmetleri de olacak

Projemizin en önemli amaçlarından bir tanesi de Huzur Köyü’nde yaşayan üst yaş grubu sakinlerin sağlık hizmetlerini yerinde almaları olacak diyen Ergül, “projemizin ilk etabını ilk 5 yıl içerisinde hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi.

 

 

 

 

adminadmin