MotoGP Amerika GP sprint yarışını Jorge Martin kazanırken Sakaryalı milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu harika startına rağmen mekanik arıza nedeniyle yarışı tamamlayamadı
MARTIN SON TURDA ZAFERE UZANDI
Jorge Martin, son turda yaptığı atakla Francesco Bagnaia’yı geride bırakarak zafere ulaştı. Aprilia sürücüsü, yarış boyunca temposunu koruyarak son virajlarda rakibinin hatasını affetmedi ve kariyerinin ilk Aprilia zaferini elde etti.
Jorge Martin'in zafer turu atarken motorundan düşmesi de bir an için izleyenleri korkutsa da sonrasında kahkahalara boğdu.
TOPRAK'TAN HARİKA STARTIN ARDINDAN TALİHSİZ VEDA
Temsilcimiz Toprak Razgatlıoğlu ise yarışa 17. sıradan başlamasına rağmen etkileyici bir çıkış yaparak 10. sıraya kadar yükseldi. Ancak motorunda çıkan mekanik arıza nedeniyle Toprak Razgatlıoğlu bitime 6 tur kala sprint yarışını bırakmak zorunda kaldı.
Yeniçağ






























