GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-12-2022 14:38

Ticaret Borsası'na "hayırlı olsun" ziyaretleri sürüyor

Ticaret Borsası'na

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, Başkan Yardımcısı Gönül Yıldız İrsi, İl Yönetim Kurulu Üyesi, Cemal Demir, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Ayşe Aydın ile beraber, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyen CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, “Sakarya Ticaret Borsası ilimizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından bir tanesidir. Şehrin ekonomik anlamda gelişmesine Ticaret Borsası ciddi katkı sağlıyor. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizlerde sivil toplum kuruluşlarımızın oldukça önemsiyoruz. Karşılıklı fikirlerle birlikte üretilecek projelerle inşallah şehrimizi daha iyi noktaya getireceğiz” dedi.

 Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Keleş ve beraberindekilere teşekkür etti.

Turan AteşTuran Ateş