SPOR
Giriş Tarihi : 16-09-2022 12:53

Terim belgeseline Hakan Şükür sansürü

Terim belgeseline Hakan Şükür sansürü

Perşembe günü ekrana gelen Netflix’in Fatih Terim belgeselinde 1996-2000 yılları arasındaki görüntülerde Hakan Şükür ve Arif Erdem’e yer verilmediği ortaya çıktı.

Milli Takım’ın Galatasaray’ın “kral” lakaplı yıldız oyuncusu Hakan Şükür, 1995-2000 yılları arasında 155 kez giydiği Galatasaray formasıyla 119 kez fileleri havalandırmıştı. Bu yıllarda Galatasaray 4 kez üst üste şampiyon olmuş, UEFA kupasını müzesine götürmüştü.

Gülen cemaati ile ilişkilendirildiği için hakkında soruşturma başlatılan ve ABD’de yaşayan Hakan Şükür, AKP’den milletvekilli seçilerek TBMM’de görev yapmıştı.

ŞÜKÜR'DEN AÇIKLAMA 

Fatih Terim'in hayatını anlatan Neftlix belgeselinde kendisine hiç yer verilmeyen Sakaryalı Hakan Şükür'den konuya ilişkin açıklama geldi.

Şükür, "Öncelikle değerli hocam F.Terim’in belgeseli hayırlı olsun. Belgeselde benim olmadığımı ifade eden, üzülen herkese de teşekkür ederim ama Ülkenin hali maalesef bu. Bence platform ve F.Terim benden bahsetmeyerek daha fazla ilgi çekti. Kimin fikriyse iyi iş" diyen Şükür, "Hadi ben yazıyor, konuşuyor bu düzeni ve rejimi eleştiriyorum diye beni göstermiyorsunuz anladım da, en azından Arif’e yapmayın. Gıkı çıkmıyor, idare ediyor çocuk.. Onun da emeği çok, ayıp etmişsiniz" ifadesini kullandı.

Turan AteşTuran Ateş