GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-02-2023 20:25   Güncelleme : 03-02-2023 21:18

Tekirdağ'dan ölüm haberi geldi! Sakaryalı Hamide silahla başından vurulmuş halde bulundu

Tekirdağ'dan ölüm haberi geldi! Sakaryalı Hamide silahla başından vurulmuş halde bulundu

Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi’nde tıbbi sekreter olarak çalışan, aslen Sakaryalı olan Hamide Salt'ın başından silahla vurulmuş olarak bulunduğu bildirildi. 27 yaşındaki genç kadının intihar mı ettiği, yoksa öldürüldüğü mü henüz bilinmiyor.

"İMAM NİKÂHLI EŞİ Mİ ÖLDÜRDÜ?" SORUSU

Öte yandan genç kadının imam nikahlı eşi tarafından öldürülmüş olabileceği de öne sürülüyor.

İşte ayrıntılar:

Hamide Salt (27) Tekirdağ Çorlu’da, başından silahla vurulmuş olarak bulundu. Olay, Çorlu ilçesi Cemaliye Mahallesi Egem Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi.

27 yaşındaki Hamide Salt imam nikahlı eşi ile birlikte yaşıyordu. Saat 23.00 sıralarında Salt’ın bulunduğu odadan silah sesi duyuldu. Bunun üzerine imam nikahlı eş odaya girdiğinde Salt’ı kanlar içerisinde buldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk kontrollerde Hamide Salt’in  öldüğünü tespit edildi. Cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin incelemelerini tamamlamasının ardından 27 yaşındaki Hamide Salt’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı

Sakaryalı olduğu öğrenilen 2 çocuk annesi Hamide Salt’ın Çorlu Devlet Hastanesi’nde tıbbi sekreter olarak görev yaptığı öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor

 

 

 

Turan AteşTuran Ateş