turkiye-gundemi
Giriş Tarihi : 27-02-2023 14:48

Techcareer Etkinlik Programı Nedir?

Techcareer Etkinlik Programı Nedir?

 

Techcareer etkinlik dijital ortamda farklı potansiyelde yeteneklerin yetiştirilmesi ile birlikte talep edilen  işe yerleştirilmesi misyonu ile yola çıkmış olup, teknoloji sektöründe kariyer planları hedefleyen adaylara birbirinden farklı ödüller, iş imkanları, kendini ispat etme imkanı sağlayan gelişmiş bir teknoloji platformudur. Yazılım öğrenmeye yeni başlamakta olan ya da öğrenmeye başlamayı düşünenlere sesli bir rehber olan  farklı özellikleri bünyesinde barındıran özenle oluşturulmuş teknoloji ağıdır. Ücretsiz etkinlikler kapsamında teknoloji kariyer geçmişini bir sonraki adıma taşımayı amaçlayan bir projedir. Öğretici, geliştirici ve hayalindeki işi kişiye özenle sunan bir platformdur. 

 

Techcareer İle Yazılım Eğitimleri

Techcareer yazılım eğitimleri kapsamında Bootcamp örneği yer almaktadır. Bootcamp, yazılım teknolojileri, veri bilimi, ürün yönetimi çeşitleri gibi  bilişim teknolojileri bölümündeki konularla ilgili düzenlenmiş olan ücretsiz olarak sunulan öğrenme türüdür. Bootcamp'in öncelikli  amacı ise katılımcıları ilk olarak güncel yazılım teknolojileri alanı kapsamında  sıfırdan eğitip, kişinin ilgilendiği alanda işe başlayabilecek kıvamda bilgi ve donanım kapasitesine eriştirmektir. 6-8 haftalık bir süreçte ücretsiz eğitim programı kapsamında şirketlerde güçlü bir yazılımcı olarak çalışabilecek yetenekteki kişileri sektöre kazandırmaktadır.Techcareer etkinlik programı kapsamında katılımcılar eğitim süresince gerçek hayata dair projeler tasarlar, ürünler geliştirir ve başarı ile mezun olmaktadırlar. 

Mezuniyet sonrasında ise katılımcılara işlerinde uygunluğa ve yeterliliğe dair  sertifika verilir ve sonrasında ise program sonunda çeşitli şirketlerde çalışma imkanı sağlanabilmektedir. 

 

Ücretsiz Bootcamp Eğitimleri

Bootcamp bilişim teknolojileri bölümündeki konular ile ilgili düzenlenmiş olan ücretsiz olarak sunulan öğrenme türüdür. Teknoloji alanlarından birinde kariyer hedefi gerçekleştiriyorsan yıl içerisinde mezuniyet gerçekleştirmiş olup, yeni mezun ya da  son birkaç yıl içinde mezun olmuş ve tam zamanlı bir işte çalışılmıyor ise bu uygulamaya katılım sağlayabilmektedir. Techcareer yazılım eğitimleri ilgili bölümlerin yazılım teknolojileri, veri bilimi, ürün yönetimi gibi bilişim branşlarındaki konularda olup kariyer basamaklarını teknoloji odaklı değiştirmek isteyen kişiler içinde uygun bir platformdur. Yazılım ile ilgili kariyer programlarına yeni başlamış fakat güncel teknoloji kapsamında daha da gelişmek istiyorsan eğer ücretsiz olarak Techcareer bootcamp programlarına başvurabilirsin. 

Turan AteşTuran Ateş