turkiye-gundemi
Giriş Tarihi : 31-12-2022 12:57

Techcareer Etkinlik Programı Nedir?

Techcareer Etkinlik Programı Nedir?

 

Techcareer.net, yazılım dünyasına kalifiyeli kişilerin yetişmesini sağlayan çok kapsamlı bir platformdur. Techcareer.net platformu üzerinden veri bilimi, ürün yönetimi ve yazılım teknolojileri gibi alanlarda eğitimler düzenlenir. Bu eğitimler aylık programlar halinde düzenlenir. Techcareer etkinlik programı tamamen ücretsiz gerçekleşmekte olup uygulamalı, online, canlı bir şekilde gerçekleşir.  Techcareer.net platformu üzerinden alınan eğitimlerin süresi değişkenlik göstermele beraber eğitim programları 6-8 hafta arasındadır. Bu eğitim programları ile kişiler alanında uzman olan eğitmenlerden eğitim alma imkanına sahip olur. Aynı zamanda Techcareer etkinlik programına dahil olan kişiler mezuniyet sertifikası alarak iş dünyasına profesyonel bir şekilde atılır.

Techcareer İle Yazılım Eğitimleri

Techcareer.net yazılım eğtimlerinin alındığı bir platformdur.  Birbirinden farklı alanlarda verilen yazılım eğitimleri ile kişiler kendilerini geliştirmek istediği alanda yetkinlik sahibi olur. Techcareer yazılım eğitimleri online olarak gerçekleşir. Eğitim programlarının süresi alınan yazılım eğitimine bağlı olarak farklılık gösterir. Kişiler canlı olarak katılım sağladığı bu eğitimler ile öğrendikleri bilgileri kalıcı hale getirilir Aynı zamanda yazılım eğitimlerinin uygulamalı olarak işlenmesi de öğrenilen bilgilerin pekiştirilmesine yardımcı olur. Yazılım eğitimlerinde verilen uygulamalı projeler ile öğrencilerin öğrendiği bilgileri hayata geçirmesi amaçlanır. Arka yüz geliştirici, ön yüz geliştirici, mobil uygulama geliştirme, veri bilimi, bilgisayar güvenliği, ürün yönetimi, dijital pazarlama, kullanıcı arayüzü tasarımı, yazılım geliştirme, oyun geliştirme gibi alanlarda eğitim verilir. 

Ücretsiz Bootcamp Eğitimleri

Techcareer etkinlikleri arasında yer alan Bootcamp, bilişim alanlarında düzenlenen öğrenme maratonudur. Bu öğrenme maratonunda veri bilimi, yazılım geliştirme ve ürün yönetimi gibi alanlarda eğitim alan kişiler çeşitli şirketlerde çalışma imkanına sahip olur. Birbirinden farklı içeriğe sahip olan bootcamp eğitimleri tamamen ücretsiz olup bu alanda kendini geliştirmek isteyen kişileri yazılım sahasına katmaya olanak sağlar. Ücretsiz bootcamp eğitimleri 6 ya da 8 hafta olacak şekilde düzenlenmekte olup kişilerin aldığı eğitim alanında donanım sahibi olmasına katkı sağlar. Sizler de teknoloji alanında kariyer hedefliyorsanız ve yazılım teknolojileri alanında kendinizi geliştirmek istiyorsanız ücretsiz bir şekilde bootcamp eğitimlerine katılabilirsiniz. 

Turan AteşTuran Ateş