GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-08-2023 11:41   Güncelleme : 29-08-2023 11:53

Suat Akın'dan "30 Ağustos" Mesajı

Suat Akın'dan

VİB Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Suat Akın 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Akın mesajında şu ifadeleri kullandı: 

"Büyük Zaferin 101. yıldönümünü kutlamanın heyecanını ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu büyük Zafer, aziz milletimizin kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle, şanlı ordumuzla birlikte, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı bir zaferdir. 

Kurtuluş Savaşı; tarihimizin önemli dönüm noktalarından birisi olan ve her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile taçlandırılmıştır. Akabinde 30 Ağustos'ta büyük bir zafer kazanılmıştır. Bu zafer ile milletimizin bağımsız ve özgür yaşama iradesi tüm dünyaya gösterilmiştir. Aziz Milletimiz bu şanlı zafer ile, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ebediyete irtihal eden tüm şehitlerimizi rahmet ile anıyor, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum"

 

adminadmin