GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-07-2023 20:00   Güncelleme : 14-07-2023 20:14

Suat Akın'dan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" Mesajı

Suat Akın'dan

VİB Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Suat Akın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Akın şu ifadeleri kullandı: 

"15 Temmuz 2016 tarihi ülkemiz için kara bir gündü. O gece Türkiye Cumhuriyeti'nin demokratik değerlerini ve milli birliği hedef alan hain bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık. O günü hiç unutmadık. Daha dün gibi aklımızda. Hain darbe girişimi, milletimizin cesareti, kararlılığı ve vatan sevgisi sayesinde boşa çıkarıldı.

O karanlık gecenin yıldönümünde, kahraman halkımızı selamlıyor, şehitlerimizi saygıyla anıyor ve gazilerimize minnettarlığımızı dile getiriyoruz.

Sadece bir darbe girişimi olmayan, aynı zamanda Türk milletinin demokrasiye olan inancının, birlik ve beraberlik ruhunun destansı bir örneği olan 15 Temmuz gecesi meydanlara inen, tanklara, silahlara karşı duran milyonlarca vatandaşımızla tek yürek olmuştuk. Bu birlik ve beraberliğimiz sayesinde hain darbecilere geçit vermedik.

Güzel ülkemizin geleceğini karartmak isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle birlikte VİB Turizm olarak, milli birlik ruhunu her daim canlı tutmamız gerektiğinin altını çiziyor, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutluyoruz"

Turan AteşTuran Ateş