GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-05-2023 18:36   Güncelleme : 29-05-2023 19:05

Suat Akın ve Av. Yaşar Baş'tan Başkan Yüce'ye ziyaret

Suat Akın ve Av. Yaşar Baş'tan Başkan Yüce'ye ziyaret

Geçtiğimiz günlerde kendi köyü olan Şerbetpınarı Köyünde Camii temel atma törenine katılan ve Kocaalili hemşehrisi Suat Akın ile biraraya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce iki değerli ismi makamında ağırladı.

AKIN VE AV. BAŞ'I MİSAFİR ETTİ

VİB Turizm Başkanı Suat Akın, Hukukçular Birliği Vakfı Genel Başkan Yardımcısı, Eski Akademisyen, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Eski Üyesi Av. Yaşar Baş ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'yi ziyarete gitti. 

BAŞKAN YÜCE'YE TEŞEKKÜR

Ziyarete ilişkin fotoğraf karelerini sosyal medya hesabından paylaşan Sakarya VİB Turizm Başkanı ve SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Suat Akın, kendilerini ağırlayan Başkan Yüce'ye teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Yüce, ziyaret sırasında Av. Yaşar Baş'a günün anısına bir hediye takdim ederken, Akın ve Baş ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 

SEÇİM TEBRİĞİ

Av. Yaşar Baş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında "Seçim sonuçları milletimize ve tüm mazlum coğrafyalara hayırlı olsun" diye yazarken, Başkan Suat Akın da üçüncü kez Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti. Akın ayrıca, gerçekleşen ziyaret sırasında Başkan Yüce'yi seçimlerin kazanılmasında büyük katkısı olduğu gerekçesiyle kutladı. 

 

Turan AteşTuran Ateş