GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-04-2024 13:18   Güncelleme : 18-04-2024 13:25

Aralarında Sakarya da var! Silah kaçakçılarına operasyon: 41 gözaltı

Aralarında Sakarya da var! Silah kaçakçılarına operasyon: 41 gözaltı

Aralarında Sakarya ve komşu il Kocaeli’nin de bulunduğu 11 ilde yasa dışı silah imalatı ve silah kaçakçılığı yapan organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 41 kişi yakalandı.Operasyon İstanbul, Ankara, Antalya, Düzce, Eskişehir, Kocaeli, Mersin, Sakarya, Samsun, Trabzon ve Yalova’da yapıldı. 

İçişleri Bakanı Bakan Yerlikaya, 11 ilde yasa dışı silah imalatı ve silah kaçakçılığı yapan organize suç örgütüne yönelik 'Mahzen-28' operasyonlarında 41 şüphelinin yakalandığı duyurdu. Operasyonlarda, 137 adet tam otomatik uzun namlulu silah, 340 adet tam otomatik uzun namlulu silaha dönüşebilecek silah parçası ele geçirildi.

Bakan Yerlikaya açıklamasında şunları söyledi;

“11 İlde Yasa Dışı Silah İmalatı ve Silah Kaçakçılığı yapan Organize Suç Örgütüne yönelik düzenlenen “MAHZEN-28” operasyonlarında;

137 adet tam otomatik uzun namlulu silah, 340 adet tam otomatik uzun namlulu silaha dönüşebilecek silah parçası ele geçirildi. 41 şüpheli yakalandı.

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki;

Halkımızın huzurunu kaçıran organize suç örgütlerinin ve onlara silah temin edenlerin peşindeyiz. Silah kaçakçılarıyla da mücadelemiz sizlerin duası ve desteğiyle kararlılıkla devam edecek.

Kocaeli Koz

adminadmin