GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-04-2024 13:20

Sendikadan tepki ve kınama geldi: "Biber gazı mı taşıyalım? Kask mı takalım?"

Sendikadan tepki ve kınama geldi:

Sakarya'nın Hendek ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu'nda bir öğrencinin velisi okul müdürünü ve müdür yardımcısını darp etti. Konuya ilişkin olarak Hürriyetçi Eğitim Sen Sakarya Şubesinden tepki ve kınama açıklaması geldi. 

"ARTIK YETTİNİZ ! ÖĞRETMENE ŞİDDET SON BULMALI"

Hürriyetçi Eğitim Sen Sakarya Şubesi son günlerde yaşanan öğretmene şiddet olaylarına karşı tüm eğitimcilerin tepki vermesi gerektiğini belirtti ve tüm sendikaları eyleme davet etti.

"YANIMIZDA BİBER GAZI MI TAŞIYALIM?"

"KASK MI TAKALIM?"

Sakarya Şube Başkanı Buğra Kızılkaya, "Hendek ilçemizde yaşanan son şiddet olayı göstermiştir ki kimse okullara elini kolunu sallayarak giremez. Bu konuda Milli Eğitim Bakanlığımız, İl Müdürlüklerimiz ve okullarımız  gerekli tedbiri almalı. Veli görüşme noktaları haricinde koridorlarda ve sınıflarda okul personeli haricinde kimse dolaşmamalı. 

Çelik yelek giymiştik. Artık yanımızda biber gazı mı taşıyalım? Öğretmenler kask mı taksın ?  24 Kasım Öğretmenler gününde biber gazı mı hediye edelim? Artık şiddet son bulsun. 

Buradan milletvekillerine, siyasi partilere ve STK' lara sesleniyoruz, Öğretmene Şiddet Yasası bir an evvel çıksın." dedi. 

adminadmin