turkiye-gundemi
Giriş Tarihi : 04-11-2022 17:38

Seyyar Tuvaletleriniz Artık Dilediğiniz Her Alanda Sizinle Birlikte

Seyyar Tuvaletleriniz Artık Dilediğiniz Her Alanda Sizinle Birlikte

Yapı sektörünün sürekli olarak değişmesi ve gelişmesi sayesinde prefabrik sektörü son dönemlerin en iyi çıkış yakalayan sektörleri arasında ilk sırada yer alır. Üretmiş olduğu yapılar kişilere hem fiyat hem de kullanım bakımından avantaj sağlamasından dolayı herkes tarafından tercih edilir. Maliyetlerin giderek artış göstermesi klasik betonarme yapıların fiyatlarını da %80 oranında artırdı. Seyyar tuvalet yapımında kullanılan malzemeler klasik betonarme yapılardan oldukça farklı olmasından dolayı uygun fiyatlara dilediğiniz genişlik ve boyutlarda seyyar tuvalet yaptırabilirsiniz. Her detayı ile isteğinize uygun olarak tasarlanabilen seyyar tuvaletler dilediğiniz tüm noktalara kurulum yapılabilir ve farklı noktalara taşınabilme özelliği ile de bütçe olarak sizlere fayda sağlar.

Seyyar tuvalet, kullanıma hazır ünitesi ile pratik bir kullanım sağlar. Hijyen bakımından değerlendirildiğinde; yapımında kullanılan malzemeler insan sağlığını gözeten malzemeleri içermesi ile birlikte 1.kalite malzemelerden oluşmasından dolayı da uzun yıllar kullanabileceğiniz bir yapı sunar. Sizler de hem kaliteli hem de kullanışlı bir seyyar tuvalet tercih etmek isterseniz hazır prefabrik tuvalet modellerini tercih edebilirsiniz.

Seyyar Tuvalet Çeşitli Kullanım Seçenekleri İle Herkese Hitap Ediyor

Seyyar tuvalet seçenekleri herkesin yaşam tarzına hitap eden çeşitleri içeriyor. İhtiyacınıza göre tercih edebileceğiniz bu çeşitler arasında en çok tercih edilen seyyar tuvalet çeşidi farklı lokasyonlara taşınabilen seyyar tuvalet modelidir. 115x115 ölçülerine sahip olan bu tuvalet modeli konser, miting, açık hava organizasyonları gibi birçok etkinlikte tercih ediliyor. Yer kaplamayan özelliği ile dilediğiniz her noktaya rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Aynı zamanda taşınabilir seyyar tuvaletlerde temiz su deposu ve atık depolama tankı bulunmasından dolayı su tahliyesinin yapılamadığı alanlarda dahi kullanım fırsatı tanıyor. Seyyar tuvalet modellerinde bir diğer tercih edilen çeşit ise; sabit kabinli seyyar tuvalet modelidir. Wc kabinin arka kısmında yer alan atık gider borusu direkt olarak kanalizasyon şebekesine bağlanarak tuvalet sabitlenir. Merkezi kanalizasyonun bulunmadığı noktalarda ise fosseptik çukuruna bağlantı noktası açılarak tuvalet kullanıma hazır hale getirilir. Park, bahçe ve fabrikalar başta olmak üzere birçok sektörün kullanımına sunulan seyyar tuvaletler uygun fiyat, kaliteli ürün seçenekleri ile herkese hitap ediyor.

Bekçi Kulübesi Modern Tasarımları İle Fark Yaratmaya Devam Ediyor

Bekçi kulübesi, yaygın bir kullanım ağına sahiptir. Okullar başta olmak üzere birçok noktada bekçi kulübelerine rastlamak mümkündür. Yeni yapılan bina ve site gibi noktalarda bekçi kulübelerine büyük oranda ihtiyaç duyulur. Prefabrik sektörünün en çok tercih edilen yapı modeli arasında yer alan bekçi kulübeleri, estetik ve modern yapıları ile kurulum yapılan noktalara ayrı bir hava katıyor. Gerek iç dizaynı gerekse dış tasarımları tamamen sizlerin isteğine göre ayarlanabiliyor. Standart ölçüler dışında dilerseniz özel ebat tercihinde bulunarak daha büyük bir bekçi kulübesi yaptırabilirsiniz.

Bekçi kulübesinin teslimat ve kurulum süreci her ne kadar kurulum yapılacak olan noktalara göre değişkenlik gösterse de en geç 2 iş günü içerisinde kullanıma hazır olarak sizlere teslim ediliyor. Polyester, mobo, metropol gibi birçok kabin çeşidi bulunan bekçi kulübesi ihtiyacınıza uygun olarak tasarlanabiliyor. Yaz kış kullanıma uygun olan bu kulübeler ısı yalıtımlı olmasından dolayı özellikle kış aylarında kullanıcılarına fayda sağlıyor. Yapımında kullanılan malzemeler uluslararası standartlara uygun olmakla birlikte uzun yıllar kullanılabilecek kalitede üretilerek satışa hazır hale getiriliyor. Beklentilerinizin karşılanmasına destek olan ve geniş ürün yelpazesi ile tüm isteklere cevap veren prefabrik bekçi kulübeleri kolay kurulumları ile de zamandan tasarruf etmenize yardımcı oluyor.

Uygun Fiyatları İle Seyyar Tuvalet ve Bekçi Kulübeleri Satış Rekorları Kırmaya Devam Ediyor

Yapı sektöründe yaşanan ani gelişmeler fiyat politikasına doğrudan yansıyor. Her geçen gün meydana gelen fiyat artışları bütçelerinde etkilenmesine neden oluyor. Prefabrik sektöründe ihtiyacınıza uygun üretimler yapılmasından dolayı fiyat olarak bütçenize uygun olan seyyar tuvalet ve bekçi kulübesi yaptırabilirsiniz. Seyyar tuvalet ve bekçi kulübesinin yapım süreçlerinde birebir sizler dahil olacağınızdan dolayı talep ettiğiniz tüm detayları üretim aşamasında ekletebilir ve tamamen kendi isteğinize uygun bir model oluşturabilirsiniz. Klasik betonarme yapılar sabit noktaya dizayn edilmesinden dolayı dilediğiniz zaman farklı noktalara taşınmaz. Ancak prefabrik sektörü alışılmışın dışında sunmuş olduğu yapı modeli seçenekleri ile bekçi kulübenizi ve seyyar tuvaletlerinizi farklı noktaya taşıyabilirsiniz. Uygun fiyat, yüksek kalite güvencesi ile herkese hitap eden prefabrik sektörünü tercih ederek bilgi alabilirsiniz.

 

Turan AteşTuran Ateş