GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-11-2022 18:36   Güncelleme : 08-11-2022 19:08

Serbesler Restaurant şehrin vazgeçilmez uğrak yeri oldu

Serbesler Restaurant şehrin vazgeçilmez uğrak yeri oldu

Serbesler Restaurant şehrin vazgeçilmez lezzet durağı oldu. 

HER ALANDA BAŞARILI 

Sakarya'da iş dünyasının ve siyaset dünyasının sevilen isimlerinden biri olan, iş insanı Vahit Serbes, peyzaj ve süs bitkiciliğinin yanısıra Restaurant konusunda da ilimizin aranan bir ismi olmayı başardı.

GÖZDE MEKAN OLDU

Kendisine ait Çaybaşı Fuadiye Mahallesi’nde bulunan çiftlikte açtığı Serbesler Restaurant'ta misafirlerini ağırlayan iş insanı Vahit Serbes, burada yöresel ve organik yemeklerin yanı sıra farklı lezzetleri de hizmete sunarak Restaurant'ın gözde mekan haline gelmesini sağladı.

DAMAK TADINA ÖNEM VERENLERİN UĞRAK YERİ

Damak tadına önem veren ailelerin uğrak yeri haline gelen Serbesler Restaurant, çocuk oyun alanları, hayvanat bahçesi, dünya mutfağı, odun fırınında pizza, pide çeşitleri, lahmacun, mangalda ızgara ve kabap çeşitleri ile Sakarya'da özgürlük ve huzurun adresi oldu. 

YÖRESEL VE ORGANİK TADLAR

Serbesler Restorant, ızgara çeşitleri ile, dünya mutfağından seçme menülerle, yöresel tatlar ve organik kahvaltılarla Sakarya halkına hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyor. 

ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Süs bitkiciliğinin yanısıra, Restaurant hizmeti ile de Sakarya halkının gönlünde taht kuran iş insanı Vahit Serbes, şehrimize ekonomik anlamda kazandırdıkları ile de adından söz ettiriyor. 

 

 

 

Turan AteşTuran Ateş