GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-07-2023 13:53   Güncelleme : 24-07-2023 14:13

SAÜ'lü profesörden sert çıkış: "Milli forma, bir lezbiyene verilemez!"

SAÜ'lü profesörden sert çıkış:

Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ebubekir Sofuoğlu: "Güya sporcunun 'zeki ve AHLAKLISINI' seviyorlar, ama sırf spor yapıyorlar diye sapkın eşcinsel oyuncusuyla meşhur voleybol takımını milletin gözüne sokup üzerinden İslam'a saldırıyorlar." açıklamasında bulundu. 

Ebubekir Sofuoğlu, "Başıörtülü Milli Taekwondocu Kübra Dağlı, kadın Voleybol takımındaki LGBT’li eşcinsel Ebrar Karakurt’a destek verdi." şeklinde yayınlanan bir haberin üstüne, kendi Twitter hasabından şunları yazdı:

"Ezik muhafazakar işte! Karşı mahalleye göz kırpıyor! Suratına tükürdükleri zaman anlarsın. Sapkın tutumlar önemsizse şampiyon bir PKKlıyı baş tacı yapalım o zaman? Sizin omurganız yok mu? Sapkın lezbiyen akım PKK'dan daha mı az tehlikeli? Milli forma, bir lezbiyene verilemez."

Sofuoğlu bir başka gönderinin üstüne yazdığı notta ise şu ifadeleri kullandı: 

"Lezbiyenlik şampiyonlukla meşrulaşacaksa, dünya çapında başarılı bir hekim de organ mafyası ile çalışabilir öyle mi? İğrenç bir fiil, başarı olunca meşrulaşır mı? Tek bir yavrumuzun böyle sapkın-lezbiyenliğe özenmesini binlerce kupa temizleyebilir mi? Bu da genel başkan işte!"

SAÜlü Profesör, bir başka Twitter paylaşımının üzerine de şu ifadeleri yazdı: 

"Siz hani sporcunun ahlâklı olanını seviyordunuz. Toplumda masum çocuklar var. Spor yapıyor diye sapkın-lezbiyen ilişki biçimini milyonların gözüne sokmaya kimsenin hakkı yoktur? Ayrıca Müslümanlar ASİLDİR. Vücutlarını iç organlarına kadar ite köpeğe sunmazlar. İsteyen buyursun"

 

Turan AteşTuran Ateş