GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-11-2023 17:44

SATSO Lösemi'ye Karşı Turuncu İz Bıraktı

SATSO Lösemi'ye Karşı Turuncu İz Bıraktı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında turuncu farkındalık çalışmaları kapsamında turuncu kurdele etkinliği düzenledi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve SATSO Personeli turuncu kurdele takarak hastalığa farkındalık yaratma çalışmalarına destek oldu.

7 Kasım günü tüm ile Türkiye aynı anda saat 20:30’da bir araya gelen SATSO, turuncu kurdele ile #BizKazanacağızLÖSEV hashtag’inde paylaşım yaptı.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ; “Lösemi değil iyilik bulaşıcıdır. Uluslararası Çocukluk Çağı Kanseri Farkındalık ayında ülkemizde LÖSEV öncülüğünde çocukluk çağı kanseri gerçeklerine ışık tutmak, hayat kurtaran araştırmaların önemini vurgulamak amacıyla yürütülen farkındalık çalışmasına biz de katkı sunduk. Lösemiyle mücadele eden küçük ama büyük yürekli kahramanlarımız için turuncu farkındalık çalışması yaptık. Hem ebeveynleri hem de çocuklarımızın bu büyük mücadelede hayata bağlanması için moral çok önemli. Biz de Meclis Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve tüm personelimizle saat 20:30’da turuncu kurdele paylaşımımız ile iz bıraktık. Lösemi hastalığıyla mücadele eden tüm çocuklarımıza acil şifalar diliyoruz.” dedi.

 

adminadmin