erenler
Giriş Tarihi : 01-02-2023 22:14   Güncelleme : 01-02-2023 22:25

Şampiyon takım, kupayı Başkan Kılıç'ın elinden aldı

Şampiyon takım, kupayı Başkan Kılıç'ın elinden aldı

Sakarya Şampiyonu olan Erenlerspor U16 takımına kupalarını takdim eden Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “Emin olun bizde, kulüp yöneticilerinizde, hocalarınızda sizler kadar heyecanlıyız. Allah’ın izniyle şehrimizi Türkiye Bölgesel Şampiyonasında en güzel şekilde temsil edeceksiniz” dedi.

Sakarya Şampiyonu olan Erenlerspor U16 takımı şampiyonluk kupasını Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ve Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba’nın elinden aldı. Sakarya Şampiyonu olan ve Sakarya’yı Türkiye Bölgesel Şampiyonasında temsil edecek olan futbolcuları tebrik eden Başkan Fevzi Kılıç, gençlere başarı diledi.

TEBRİK

Ödül töreninde konuşan Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba, “Kıymetli genç arkadaşlarım, sizleri tebrik ederken sizleri yetiştiren, büyüten ailelerinize ve okuldaki ve spor hayatınızda ki hocalarınıza da teşekkür ediyorum. Çok güzel bir şans yakaladınız. Eminim ki bu şansı her biriniz en iyi şekilde değerlendireceksiniz” dedi.

‘TEMSİL EDECEKSİNİZ’

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ise, “Sevgili genç kardeşlerim, sizlerle ne kadar gurur duysak az. Emin olun bizde, kulüp yöneticilerinizde, hocalarınızda sizler kadar heyecanlıyız. İnşallah turnuvaya bizde gelerek sizleri izleyeceğiz. Tekrardan sizleri tebrik ediyorum. Allah’ın izniyle şehrimizi Türkiye Bölgesel Şampiyonasında en güzel şekilde temsil edeceksiniz” ifadelerini kullandı.

KUPAYI ALDILAR

Gerçekleşen konuşmaların ardından U16 takımı Kulüp Başkanı Kadir Kocacık’ın ve yönetim kurulu üyelerinin de katılımı ile kupayı Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ve Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba’nın elinden aldı. Kupa takdiminin ardından program sona erdi.

Turan AteşTuran Ateş