GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-04-2023 13:13

Sakaryaspor başkan adayı Akkuş bu kez de "ihanet" iddiasıyla gündem oldu

Sakaryaspor başkan adayı Akkuş bu kez de

Hayatında büyük üzüntüler yaşayan, eski manken Ebru Şallı’nın, Sakaryaspor başkan adayı Uğur Akkuş’tan boşanacağı iddia edilirken, bir iddia da "Akkuş ile Gül Gölge ile arasında özel bir ilişki yaşandığı" yönünde ortaya atıldı.

İkili, ‘sorun var ama ayrılık yok’ dese de, dün ortaya atılan bir iddia, akılları karıştırdı. Akkuş'un sıkça Şişli’deki ofisinde eski sunucu Gül Gölge ile bir araya geldiği yazıldı.

Beyaz TV’de ekrana gelen “Söylemezsem Olmaz” programında Pınar Eliçe, “Alev olmayan yerden duman çıkmaz arkadaşlar. Niye Ayşe yok, Fatma yok de Gül Gölge? Bir insanın hayatındaki ilişki yaşayış biçiminde bakacaksın. Geçmişte eski eşi Gonca Hanım’a yaşattıklarını hatırlıyoruz. Tarih tekerrüden ibaret. Yapan tekrar tekrar yapıyor. Bir Takım insanların tarzı bu. Benzer filmi her tarafta yaşıyor gibiyim. Ben Ebru’nun yaşamış olduğu bu olayı hiç yadırgamıyorum” ifadelerini kullandı. Bircan Bali, “Uğur Akkuş, Gül Gölge’yi yalanladı. ‘Eski eşimin düş ürünü’ dedi. Gonca’da çarşaf çarşaf paylaştı. Gonca belirli olmasa paylaşmaz. Gül Gölge cephesi gürültüsüz çünkü ofisin emniyet görüntüleri istenebilir. Gül Gölge cephesinde gölge var” şeklinde konuştu.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/ugur-akkus-ve-gul-golge-arasinda-neler-oluyor.html

Haber Yıldızı - Taraofız Güncel Haber

 


 

Turan AteşTuran Ateş