Sakaryalı sokak sanatçısı Erkin'in evlilik kâbusu, Show TV'de yayınlanan "Didem Arslan Yılmaz ile vazgeçme" programına konu oldu. Erkin, tarot falı bakan eşi Asiye ile evlendikten sonra hayatının kâbusa döndüğünü anlatarak, ünlü sunucudan evi terk eden karısı Asiye'nin bulunması için yardım istedi.
"4 YIL BİRLİKTE YAŞADIK"
Eşiyle Instagram üzerinden tanıştığını anlatan soskak sanatçısı Erkin, "4 yıl sevgili olarak aynı evde birlikte yaşadık. Bu duruma Asiye'nin ailesi tepki gösterdi. Hatta ablası beni tehdit etti" dedi.
Sakaryalı Erkin, eşi Asiye'nın kendisine evlilik teklif ettiğini belirtti, "Evlendikten sonra hayatım kabusa döndü" şeklinde konuştu.
ŞARKI BİLE BESTELEDİ
Eşi Asiye'nin evlendikten sonra çok değiştinini anlatan Erkin, eşine şarkılar söylediğini, hatta O'nun için bir şarkı bile bestelediğini ifade etti.
Karısı Asiye'nin herşeyi alıp evden gittiğini söyleyen soskak sanatçısı Erkin, "Eşim neden gitti, inanın bilmiyorum" dedi.
"BENİ NARSİSTLİKLE SUÇLADI"
Eşi Asiye'nin kendisini narsistlikle suçladığını belirten Erkin, ilk defa eşinden şüphelendiğini anlattı ve "Benden 14 yaş küçük olan eşim hayatımı kabusa çevirdi" şeklinde konuştu.
AĞLADI
Canlı yayında sık sık ağlayan Erkin, eşini halen sevdiğini ve özlediğini anlattı. Eşine seslenen Erkin, "Beni birazcık olsun seviyorsan çık karşıma konuş, neden evden gittiğini anlat" dedi.
"SİNİRLİYİM" DEDİ, YAYINA BAĞLANMADI
Ünlü sunucu Didem Arslan Yılmaz da, arabayı ve bir miktar parayı alıp gittiği iddia edilen Asiye'nin sinirli olduğunu, o nedenle de yayına bağlanmak istemediğini belirtti.