GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-11-2023 18:15   Güncelleme : 20-11-2023 18:41

Sakaryalı Sezer yıllar önce kendisini terk eden annesini Esra Erol'da arıyor

Sakaryalı Sezer yıllar önce kendisini terk eden annesini Esra Erol'da arıyor

Sakaryalı Sezer, yıllardır haber alamadığı ve kendisini terk eden annesi İlknur Görümlü'yü arıyor. Annesinin bulunması için sunucu Esra Erol'a başvuran Sezer, yıllardır merdiven boşluklarında yaşıyor. Genç Sezer'in hikâyesi stidyodaki konukları ve ekran karşısındaki seyircileri gözyaşına boğdu. 

O ESNAF SEZER'İ MERDİVEN ALTINDA YATARKEN BULDU

Sezer'i dükkanının merdiven boşluğunda yerde yatarken bulan Sakaryalı esnaf Ülkü hanım da, Sezer'in karnını doyurduğunu, ancak durumu çok iyi olmadığı için daha fazla birşey yapamadığını söyledi. 

"BEN ONA ANNELİK YAPARIM" DEDİLER

Zübeyde hanım canlı yayına telefonla bağlandı ve Sezer'e annelik yapmak istediğini söyledi. Zübeyde Hanım, "Sezer için herşeyi yaparım, kimseden de destek istemiyorum. Zaten durumum iyi" dedi. 

Canlı yayına bağlanan Saadet hanım da "Sezer'im yanıma gelsin. Ben ona canı gönülden bakarım. Sezer'e sorgusuz sualsiz bakarım. Ölümlü bu dünya. Yarınımız yok. Kimse öbür dünyaya birşey götürmüyor. Ben Sezer'i seve seve kabul ederim" diye konuştu. 

TELEFON YAĞMURU

ATV'de yayınlanan programı telefon yağmuruna tutan seyirciler, Sezer'in hayat hikayesi ile ekrana kilitlendi. 

"BENİ GÖRMEK İSTEMEZSE, ANNEMİ ALLAH'A HAVALE EDERİM"

Annem beni istemezse ve görmeye yanaşmaz ise O'nu Allah'a havale edeceğim" diyen Sakaryalı Sezer, annesi İlknur Görümlü'nün bulunmasını istedi. 

"KANDIRILMAYA MÜSAİT"

Faruk bey de Sezer'i bir merdiven altında bulduğunu anlatırken, Sezer ile birlikte canlı yayına konuk oldu. Zaman çok kötü diyen Faruk bey, "Belki de Sezer kandırılabilirdi. Çünkü maalesef yapısı buna müsait. Kalbi çok saf" şeklinde konuştu. 

CAMİLİ MAHALLESİNDEKİ BİR YURDA VERİLMİŞ

Annesi tarafından terke dilen ve Camili Mahallesinde bir yurda verilen Sakaryalı Sezer'in ölen babasının Sapancalı olduğunu anlatan esnaf Faruk, biyolojik annesini Esra Erol'da aramaya devam ededek. 

 

adminadmin