SİYASET
Giriş Tarihi : 28-03-2023 12:24

Sakaryalı oyuncu Muharrem İnce'ye fena patladı

Sakaryalı oyuncu Muharrem İnce'ye fena patladı

Sakaryalı ünlü oyuncu Gonca Vuslateri sosyal medya hesabından Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce için öyle bir paylaşım yaptı ki... Cumhurbaşkanı İnce'nin adaylığı tartışma konusu olurken, ünlülerden de tek tek tepki mesajları geldi. Gonca Vuslateri ise çok sert bir paylaşım yaptı. "Allah belamı versin..." diyerek bakın ne paylaştı?

Seçime kısa bir zaman kalmasıyla Cumhurbaşkanı adayları da netleşmeye başladı. 100 bin imzayı toplayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de aday olmaya hak kazandı. İnce'nin adaylığı büyük tartışma yaratırken, ünlü oyuncu Gonca Vuslateri de sessiz kalmadı. Twitter'dan Muharrem İnce'yi adeta topa tuttu.

MUHARREM İNCE'YE GONCA VUSLATERİ TEPKİSİ

Eski CHP'li şimdilerde ise Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, tekrardan cumhurbaşkanlığı için kolları sıvadı. MP'den cumhurbaşkanı adayı olan İnce, Millet İttifakı'nın oylarını böleceği iddiasıyla büyük tepkiler aldı. İnce'nin son dönemlerdeki açıklamaları da bazı kesimleri kızdırdı.

Eski partisi CHP'ye ihanet ettiği iddia edilen İnce'ye daha önce destek veren Fazıl Say ve Şahan Gökbakar'dan sonra Gonca Vuslateri de sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

"ALLAH BELAMI VERSİN"

Vuslateri, 2018 yılında desteklediği Muharrem İnce için, "Muharrem İnce’ye pozitif baktığım günlerimin Allah tertemiz belasını versin." paylaşımında bulundu. Vuslateri'nin o tepkisi çok sayıda beğeni aldı.

gonca-1.webpKaynak: Halktv

 
Turan AteşTuran Ateş