GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-09-2022 14:01

Sakarya’da yurt kaydını yaptıracaktı.. O kaza Aysun ve ağabeyinin sonu oldu

Sakarya’da yurt kaydını yaptıracaktı.. O kaza Aysun ve ağabeyinin sonu oldu

Mustafa Kaplan (31) ile kardeşi Aysun Kaplan (18), Kocaeli’nin Gebze ilçesinde hafif ticari aracın TIR’a arkadan çarptığı kazada yaşamını yitirdi. Kazada Aysun Kaplan’ın, Sakarya’da kazandığı üniversite için yurt kaydını yaptırmak üzere yola çıktıkları öğrenildi. Araçtaki anne de yaralandı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Kuzey Marmara Otoyolu’nda aynı yöne giden kamyona arkadan çarpan hafif ticari aracın sürücüsü Mustafa Kaplan (31) ile kardeşi Aysun Kaplan (18) öldü, anneleri ise yaralandı. Ailenin, bu yıl üniversiteyi kazanan Aysun Kaplan’ın Sakarya’da yurt kaydını yaptıktan sonra Gebze’ye döndükleri belirtildi. Aracın hız göstergesinin ise 170'te takılı kaldığı görüldü.

Kaza, saat 13.30 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu İstanbul istikameti Gebze geçişi yakınlarında meydana geldi. Mustafa Kaplan yönetimindeki 34 FA 5265 plakalı hafif ticari araç, aynı yöne giden K.Ş. idaresindeki 59 TC 867 plakalı kamyona çarpıp, yaklaşık 150 metre savruldu. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekiplerin yaptığı kontrolde Üniversite öğrencisi Aysun Kaplan ile ağabeyi Mustafa Kaplan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Araçtan yaralı olarak çıkarılan anne Fatma Kaplan ise olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

YURT KAYDINDAN DÖNÜYORLARDI

Ailenin bu yıl Sakarya’da üniversiteyi kazanan Aysun Kaplan’ın yurt kaydını yaptırdıktan sonra Gebze ilçesindeki evlerine dönmek için yola çıktıkları belirtildi.

 

 

Turan AteşTuran Ateş