KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 07-09-2023 14:38   Güncelleme : 07-09-2023 14:47

Sakarya Tarihi Fotoğrafları Sergisi Açıldı

Sakarya Tarihi Fotoğrafları Sergisi Açıldı

IX. Uluslararası Tarih Eğitimi Sempozyumu (ISHE 2023) 6-8 Eylül 2023 tarihlerinde Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Sosyal ve Kültürel Çalışmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (SAKUM) ev sahipliğinde Sakarya'da gerçekleştiriliyor..

Sempozyum süresince Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde sergilenecek olan Sakarya'nın tarihi yapılarının fotoğraflarından oluşan SAGÜSAD FOTOĞRAF SERGİSİ,  SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık'ın katılımıyla açıldı.

SAGÜSAD Başkanı Ünal Dabak, ‘Bu yılın başında Cumhuriyetimizin 100. Yılı sebebiyle Sakarya’nın tarihi yapılarını fotoğraflama projesini başlatmış tarihe günümüzde bir not düşmek istemiştik. Bu vesile ile üyelerimizin çektiği fotoğrafların bir kısmını bu sergide görebilirsiniz.’ dedi.

Sergi 6 - 8 Eylül tarihleri arasında Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezin'de ziyaret edilebilir.

Sergide eserleri bulunan SAGÜSAD üyeleri; Ahmet Tarımcı, Ali Eşme, Bahar Saner, Ela Aktay, Ercan Kurtdere, Hafize Zorlu, Hakkı Akova, Hatice Kadriye Pekçetin, İlhan Bayrak, Leyla Şentuna, Müjgan Zaman, Sema Düzgeç, Suzan Cömert Özata, Şule Çakar, Tuna Özata, Turhan Memigüven, Ünal Dabak’tır.

 

adminadmin