GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-04-2023 20:39   Güncelleme : 12-04-2023 20:43

SAKARYA SMMMO’DA AİLE ZİYARETİ

SAKARYA SMMMO’DA AİLE ZİYARETİ

Genel seçimlerde Sakarya Milletvekili adayı olan, TÜRMOB SÜRGEM Yönetim Kurulu Üyesi ve önceki dönem Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ertuğrul KOCACIK, Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu ve üyeleri ziyaretinde oda üyeleri tarafından coşkuyla karşılandı.

Oda Başkanı Erdinç ATALAY konuşmasında;

“Mesleğimiz ve Odamız adına uzun yıllar hizmet etmiş, mesleki sorunların çözümü ve mesleğin geleceğe hazırlanması adına önemli çalışmalar yapmış iki dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı’nda birlikte görev yapmaktan, yol yürümekten gurur duyduğum Başkanımız dostumuz ve arkadaşımız Sayın Ertuğrul KOCACIK’ın ülkemize, şehrimize ve mesleğimize büyük katkılar sunacağına, Mecliste sesimiz olacağına canı gönülden inanıyorum. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Bu ailenin her daim parçası olan Başkanımıza aile ziyareti için teşekkürlerimi sunuyor, çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Şansı, bahtı açık olsun, ayağına taş değmesin inşallah” dedi.

Sakarya Milletvekili Adayı Ertuğrul KOCACIK konuşmasında;

“ Öncelikle beni çıkmış olduğum bu yolda yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Mesleğimizin, Sakarya’mızın ve ülkemizin çıkarları doğrultusunda mecliste hepinizin sesi olacak olmaktan gurur duyuyorum. Unutmayın ki her zaman olduğu gibi bir meslektaşınız ve kardeşiniz olarak her daim yanınızda olacağım” dedi.

#BizSüreklibüyüyenGÜÇLÜBirAİLEYİZ

Turan AteşTuran Ateş