sakarya-gundem
Giriş Tarihi : 14-04-2022 17:36

Sakarya bağlantılı olayda flaş gelişme! Dilencilik yapan ve öldü sanılan kayıp kadını Esra Erol buldu

Sakarya bağlantılı olayda flaş gelişme! Dilencilik yapan ve öldü sanılan kayıp kadını Esra Erol buldu

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında ekranlara taşınan ve Sakarya bağlantılı olan, kayıp Hülya Akgül olayı güne damgasını vurdu. Bugünkü programda bir son dakika gelişmesi yaşandı. Öldü sanılan ve dilencilik yapan kayıp kadın bulundu. 

Kayıp kızını aramak için Esra Erol'un kapısını çalan anne, gelen müjdeli haber ile sevinçten gözyaşlarına boğuldu.

"BABAM SAKARYA'DA HASTANEDE YATTI" DEMİŞTİ

Babasının bir ara, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğünü her defasında gündeme getiren, ancak bu söylemi yayına bağlananlar tarafından yalanlanan Doğan Güllüoğlu, 60 gündür kayıp olan Hülya Akgül'ü öldürmüş olabileceği iddiasıyla bir numaralı şüpheli konumundaydı. 

GENÇ KADININ İZİ SÜRÜLDÜ

Genç kadının dilendiği caddelerde iz süren Esra Erol'un ekibi, öldü sanılan Hülya Akgül'e ulaştı. Kayıp kadının beraber yaşadığı Doğan Güllüoğlu, Hülya'yı öldürüp üvey annesinin mezarına gömdüğü iddiasıyla gündeme gelmişti. 

CANLI YAYINDA BAYILDI

Öte yandan 60 gün sonra bulunan Hülya Akgül, bu akşamki canlı yayına geldiği ve ailesine kavuştuğu anda bir anda bayılıp yere yığıldı. Genç kadın sağlık ekiplerince müşahede altına alındıktan sonra yeniden stüdyoya döndü. Hülya'nın stüdyoya geldiği anda annesi de gözyaşlarına hakim olamadı. Ağlayan anneyi sakinleştirmek de Hülya'ya düştü. 

BAŞINA GELENLERİ ANLATTI

60 gündür kayıp olan, yasaklı madde kullandığı iddia edilen ve nihayet bulunan Hülya Akgül, başına gelenleri canlı yayında teker teker anlattı. "Nebahat beni dilendirdi" diyen Hülya Akgül, madde kullandığını da itiraf etti.

"DOĞAN BENİ ZORLADI"

Ankara'dan Bursa'ya dilenmeye ve madde almaya gittiklerini anlatan Hülya, "Doğan'ın zoruyla Ankara'dan Bursa'ya gittim" şeklinde konuştu. 

"OTELDE BENİ DÖVDÜ"

Hülya Akgül, birlikte yaşadığı Doğan Güllüoğlu için de "Beni dövdü, otelde bana şiddet uyguladı" dedi. "Doğan telefonla konuşur gibi yapıp dileniyordu. Çocuğum kanser deyip insanlardan para istiyordu" şeklinde konuşan Hülya Akgül, Doğan'ın "Hülya, benden çok para kazanıyordu" iddialarını da yalanladı.

 

 

 

 

 

Hülya SÜRÜCÜ

Turan AteşTuran Ateş