GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-06-2023 14:22   Güncelleme : 12-06-2023 14:25

SAGÜSAD FOTOĞRAF SEMİNERLERİ YAPILDI  

SAGÜSAD FOTOĞRAF SEMİNERLERİ YAPILDI  

Sakarya Güzel Sanatlar Derneği'nin Ofis Sanat Merkezinde düzenlemiş olduğu fotoğraf seminerleri fotoğraf severlerin katılımı ile gerçekleşti.

Seminerler SAGÜSAD Başkanı Ünal Dabak ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu Başkanı Sefa Ulukan'ın açılış konuşmaları ile başladı. 

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD)'den İsmail İkiz "Proje Hazırlama Teknikleri"  , Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) 'dan Hasan Koca " Sokak Fotoğrafçılığı" , Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği   (BUFSAD)'dan Galip Çetiner "Uzun Pozlama" , Balıkesir Fotoğraf Sanatı Derneği (BASAF)' tan Osman Sipahi 

"Tülütabaklar" , Balıkesir Fotoğraf Sanatı Derneği (BASAF) 'tan Yalçın Kiremitçi 

"Balıkesir'de Son Keçeciler" , FOTOĞRAFMETRE  Derneğinden Şevki Silan "Gece Fotoğraf Çekim Teknikleri" , Beylikdüzü Fotoğraf Derneği (BEYFOTODER) 'den Hikmet Yılmaz "Fotoğrafta Manipülasyon" ve Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK)' tan Duygu Nazire Kaşıkcı "Sunum Hazırlama Teknikleri" konularında izleyicileri bilgilendirdiler. 

Geniş bir katılım ve ilgiyle izlenen seminerlerin sonunda eğitmenlere plaketleri takdim edildi. Fotoğraf Seminerlerinin TFSF bünyesinde diğer bölgelerde de yapılması kararı alındı.

Turan AteşTuran Ateş