SİYASET
Giriş Tarihi : 07-01-2024 21:51   Güncelleme : 08-01-2024 13:22

Saadet Partisi Erenler Belediye Başkan Adayı böyle tanıtıldı

Saadet Partisi Erenler Belediye Başkan Adayı böyle tanıtıldı

Saadet Partisi Erenler Belediye Başkan Adayı Tanıtım Programı bugün Yunus Emre Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapıldı. Programda Erenler Belediye Başkan Adayı Muhammed Ekşioğlu tanıtıldı.

Konuşmasına öncelikle, geçtiğimiz günlerde görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Erenler belediye başkanı Fevzi Kılıç’ı rahmetle yâd ederek başlayan Muhammed Ekşioğlu, şunları dile getirdi:

“Bünyesinde doğup büyüdüğümüz, her bir sokak ve caddesinde biyografimizde farklı hikayelerin yer aldığı bu güzel ilçeye hizmet edebilme şerefine nail olabilirsek, mutlu çocukların geleceğe umutla bakan gençlerin huzur içerisinde yaşayan yetişkinlerin yaşam sürdüğü bir ilçe inşaa edeceğiz.”

Katılımın yoğun olduğu programda Muhammed Ekşioğlu’na ilgi ve destek yoğundu. Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya’nın da katıldığı tanıtım programına, GİK Üyeleri Eyüp Yıldırım, Ö. Abdullah Ayhan, İl Başkanı Hasan Zengin, Erenler ilçe muhtarları, İlçe başkanları, hanım kolları, sivil toplum, dernek kuruluşları ve çok sayıda genç iştirak etti.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Ekşioğlu, 2019’da yapılan yerel seçimlerin ardından teşkilatın tespitleriyle ilçe Başkanlığı görevine getirildiğini, ilçenin 33 Mahallesi’nde güzel izler bırakmayı başardıklarını düşündüğünü, halkın kendilerine biçtiği muhalefet görevi gereğince, ilçenin çözüme kavuşmayı bekleyen, görmezden gelen bir çok sorununu, gerek kendi sosyal medya hesaplarında, gerek yerel basın aracılığıyla kamuoyunun gündemine taşıdıklarının belirtti ve şöyle devam etti:

“İlçemiz doğusundan ve batısından şehrimize gelen insanların tabiri caizse giriş kapısı olmak gibi jeopolitik bir öneme sahip olması hali hazırda çözüme kavuşmayı bekleyen bir çok sorun yüzünden şehrimize kötü intiba uyandıracak bir çok uygunsuz görüntüye sahip geri kalmışlık düşünce uyandırmaktadır. Biz inanıyoruz ki ekibimizdeki geçmiş belediyecilik tecrübesine sahip büyüklerimiz ve heyecanıyla hizmet aşkıyla yanıp tutuşan genç kadromuzla ilçemize prestij ve vizyon anlamında değer katacağımız kanaatindeyiz. Milli Görüş anlayışı ile Erenler halkının yüzü gülecek.”

Belediye Başkanı seçildiği takdirde yapacakları icraatları anlatan başkan adayı Ekşioğlu, “Başta ruhumuz gereği işi ehline vermek anlayışını benimsiyoruz ve istişare bilinciyle ben yaptım oldu anlayışından uzak sağduyulu yönetim anlayışı ile ilçemize daha müreffeh daha yaşanabilir bir belde haline getireceğiz.

İlçemizin en önemli sorunu ve ihtiyacı olan doğal yaşam alanı olarak piknik alanını, ilçemizin doğal harikası Sakarya Nehri kenarında belediyeye ait 57 dönüm arazi üzerine koğuşlandıracağız.  ilimizin adeta kanayan yarısı haline gelen kentsel dönüşüm sorununu herhangi bir ranta mahal vermeden ekspertiz değeri biçip istimlak ile adil bir şekilde çözüme kavuşturacağız. kendi asfalt ve beton santralini kuracak, buradan da ciddi bir istihdam oluşturacağız. ilçemizde kadın girişimciler için festival ve fuar alanı kurulacak buralarda sanatlarını sergileme imkanı sağlayacağız. Benzeri bir çok projemizi seçim sathında halkımızın her bir ferdine ulaşarak, çalmadık kapı sıkmadık el, girmedik gönül bırakmadan teveccüh sunacak ve Saadet Partimize, 31 Mart’ta Erenler’deki en büyük zaferi ile yeni hikayeler yazmak üzere yola çıkacağız.” dedi.

 

adminadmin