SİYASET
Giriş Tarihi : 14-09-2023 18:02   Güncelleme : 14-09-2023 18:17

Saadet Partili Başkan Söğütlü Belediye Başkanına yüklendi: İlçemize ne kazandırdınız?

Saadet Partili Başkan Söğütlü Belediye Başkanına yüklendi: İlçemize ne kazandırdınız?

Saadet Partisi Söğütlü İlçe Başkanı Özdemir Özcan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkati çekti. Başkan Özcan Söğütlü Belediye Başkanına yüklendi ve "4 yıl 5 ayda ilçemize ne kazandırdınız?" diye sordu. İlçenin sorunları için "Dillendirmekten artık utanıyorum" diyen Özcan, Soğucak'tan paylaşım yaptı ve şunları yazdı:

"DİLLENDİRİRKEN UTANIYORUM"

"Soğucak mahallemizin ana güzergah yolundan kısa bir video ile birkaç konuya dikkat çekmek istiyorum.

Herşeyi bir kenara bırakalım inanın artık ilçemizin sorunlarını dillendirirken utanıyorum. Ne Belediye başkanımızın ne meclis üyelerimizin nede Ak Parti Söğütlü ilçe yöneticilerinin bizleri muhalefet partisiyiz diye dikkate almayışı inanın zerre umrumuzda değil! Lakin ilçe halkımıza yaptığınız bu zulümede sessiz kalacak değiliz.

SASKİ MÜDÜRÜ TURAN VE MUHTAR KÖSE'YE TEŞEKKÜR

Soğucak mahallemizin alt yapı ile ilgili sorunları aylar önce çözüme kavuşturuldu. Başta muhtarımız Sn. Serkan Köse olmak üzere Saski müdürümüz Yiğit Turan ve saski çalışanı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Bizlerin siyaset haricinde hemhal olduğu işlerimiz var. Bunların başında tarım, personel ve öğrenci taşımacılığı yer almaktadır. Tarımla ile ilgili konuya önümüzdeki günlerde yer vermek istiyorum.

YOL SORUNU

Gelelim meseleye; hemen hemen her mahallemizde yol sorunları bulunmakta. Bu sebeple ticari yada hususi fark etmeksizin araç sahibi olsun yada olmasın ilçe halkımız ciddi mağduriyetlik yaşamakta. Aracı olan vatandaş vasıtasının her ay yürüyen aksamından bozulmasından dert yanarken, aracı olmayan vatandaş ise yaz aylarında toz dumandan, kış aylarında ise çamur çökekten haklı olarak şikayetçi olmaktadır.

İşte geldik gidiyoruz! Hani bir söz vardır ya!

"Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri."

Sn. Belediye başkanımız göreve geldiğiniz 4 yıl 5 ay oldu. Hani 2023 temmuz ayı Büyükşehir meclisinde ki konuşmanızda Söğütlü 102 yıl sonra sizin başkanlık döneminizde sıcak asfalt görmüş ya ben size yardımcı olmak mahiyetiyle söyleyeyim daha başlayıp bitiremediğiniz alt yapı ve tokmaklıdere - Fındıklı köprüsü başta olmak üzere 23 mahallenin 23'ü de sıcak asfalt beklemekte.

"NE KAZANDIRDINIZ?" SORUSU

Geçen bu süre zarfında "Yaşanabilir Söğütlü" adına ilçemize ne kazandırdınız? Size göre biz aklı evveliz ya hizmet anlamında ne kadar iyi bir belediye başkanı olduğunuza seçim döneminde evvela partiniz sonrasında ilçe halkımız karar verecektir.

Saygılarımla.."

adminadmin