SİYASET
Giriş Tarihi : 14-08-2023 12:53   Güncelleme : 14-08-2023 13:32

Recep Usta güven tazeledi

Recep Usta güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi Orhan Gazi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olan mevcut başkan Recep Usta güven tazeledi. Usta yeniden başkan oldu. 

Olağan Kongreye MHP Sakarya Milletvekili Muhammet Levent Bülbül, Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı, Adapazarı Ak Parti İlçe Başkanı Samet Çalışkan, Yeniden Refah Partisi Adapazarı İlçe Başkanı Samet Bingal, Türkav Sakarya Şube Başkanı Recai Ciran, Eski Sakarya MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Eski MHP İl ve İlçe Teşkilatı üyeleri, bir çok STK ve Sendika üyeleri katıldı.

Kongrede Divan Başkanlığını Milletvekili Muhammet Levent Bülbül yaptı. Başkan Recep Usta konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Hepiniz birer Türk Bayrağısınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.' diye istikametimizi çizen cennet mekan başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'e rahmet ve selam olsun... 'En iyi vatansever; görevini en iyi yapandır’ uyarısıyla bizlere ışık tutan cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına rahmet ve selam olsun.

Ülkücü șehitlerimizin yol başçısı Ruhi Kiliçkıran ağabey ve şehit olduğunda cebinden 35 kuruş çıkan, otopside 3 gündür bir șey yemediği anlaşılan ülkücü şehidimiz ağabeyimiz Yusuf İmamoğlu ve dahi 5 binden fazla ülkücü şehitin emaneti olan bu dualı bu vebali davanın tüm şehitlerine rahmet ve selam olsun...

Bizim partililerimiz yoktur. Dava arkadaşlarımız vardır. Dava ne alınır, ne satılır diyerek ömrünü davamıza vakfetmiş sayın genel başkanımız bilge liderimiz Devlet Bahçeli Bey'e hürmet ve selam olsun...

Seçim zamanı eski bir siyasetçimiz, bak delikanlı çok gençsin sana bir sır vereyim dedi. Buyrun dediğimde, " siyasetçinin karısı dul, parası puldur" dedi. Ben de ona amca sen onu sivasetçilere söyle; bizler siyasetçi değil dava erleriyiz dedim. Dava erlerine Selam olsun..
Vatan ateşinin 24 saat yandığı asil yüreklerin asil sahipleri toyumuza hoş geldiniz..

Değerli Hazirun, ilçe başkanlığı görevi tarafıma tevdi edildikten sonraki süreçte nefsimizi bir kenara bırakıp, hayatımızın tam ortasına davamız alarak, mücadeleden geri durmadık. Gücümüz yettiğince, elimizden geldiğince tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla var gücümüze mücadele ettik. Ne mutlu ki bana, bize bu dualı harekete bu davaya hizmet etme şerefine eriştik. Bundan sonra da liderimiz emrinde teşkilatımızın hizmetinde doktrinlerimize sımsıkı tutunarak yol yürüyeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. 

Şehitlerimizden emanet aldığımız bu makamlara layık olabilmekten başka hiç bir makam, mevki ve dünyevi arzuya da tamah etmeyeceğiz. Gerektiğinde Teşkilatımızın işaret edeceği herhangi bir görevi yapmaktan geri durmayacağız. Karınca misali cürmümüz kadar bu yarışta var olacağız. Rabbim muvaffak kılsın. Rabbim fitneye, nefse fırsat vermesin. Rabbim gönüllerimizi kaydırmasın. 

Dönenlerden olmayacağız! Satanlardan olmayacağız! Kaçanlardan olmayacağız! Yılmayacağız! Yıkılmayacağız! Başaracağız! Hepinizi en kalbi duygularla selamlarımı, Allaha emanet olunuz"

MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş da kongrede söz aldı.

 

adminadmin