GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-08-2023 12:15   Güncelleme : 02-08-2023 12:17

PİZZA İL FORNO’DAN SAKARYA’DAKİ GİRİŞİMCİLERE LEZZETLİ YATIRIM FIRSATI

PİZZA İL FORNO’DAN SAKARYA’DAKİ GİRİŞİMCİLERE LEZZETLİ YATIRIM FIRSATI

İtalyan işi pizzaya yatırımın geri dönüş süresi 18 ila 24 ay

Gökmen Gastronomi bünyesindeki restoran zinciri Pizza İl Forno, Sakarya’ya da şube açmaya hazırlanıyor.

Türkiye genelinde franchise veren Pizza İl Forno, yılsonuna kadar 35 şube hedefine Sakarya’yı da ekledi. Şehrin vizyoner girişimcilerine çağrıda bulunan marka, aylık minimum yüzde 25 kar marjı sunuyor. Giriş bedeli 60 bin dolar olan ve aylık yüzde 6 royalty bedeli alınan Pizza İl Forno’nun toplam yatırım maliyeti ise lokasyona göre değişmekle birlikte, anahtar teslim ortalama 6 milyon lira.

Pizza İl Forno fırınlarından yılda 25 milyon dilim pizza çıkıyor

2013 yılında Ankara’da doğan ve pizza konusunda gastronomi sektörüne farklı bir yaklaşım getiren Pizza İl Forno’nun fırınlarında yılda 25 milyon dilim pizza pişiyor. Gökmen Gastronomi bünyesinde şu anda 21 şubeyle hizmet veren marka, hem kendi öz sermayesi hem de franchise modeliyle şubeleşmeye devam ediyor. Özverili, işin başında durabilecek ve markayı iyi tanıyıp benimsemiş, vizyoner yatırımcılarla büyümek istediklerini söyleyen Pizza İl Forno CEO’su Caner Şener, Sakaryalı  girişimcilere oldukça kazançlı bir işbirliği fırsatı sunduklarını vurguladı. Şehirdeki alışveriş merkezleri ile konut veya ofis yoğunluğunun olduğu lokasyonları tercih ettiklerini belirten Şener, “Pizza İl Forno markası altında birlikte yürüyeceğimiz Sakarya’daki yatırımcılara aylık minimum yüzde 25 kar marjı sunuyoruz” dedi.

Gökmen Gastronomi, Pizza İl Forno markasını dünyaya tanıtacak

Gökmen Gastronomi, Pizza İl Forno markasını gelecek 5 yılda Türkiye genelinde en az 100 noktaya ulaştırmayı hedeflerken, yurt dışı planları da yapıyor. Bu doğrultuda çalışmalarına Orta Asya ile başlayıp, devamında Ortadoğu ve Balkanlar’da şubeler açmayı hedefleyen Gökmen Gastornomi, buralardaki Pizza İl Forno restoranlarının bir kısmını doğrudan kendisi finanse ederken, bazı ülkelerde de franchise vererek büyüyecek.

Pizza İl Forno’nun franchise modeli hakkında detaylı bilgi almak isteyenler franchise@pizzailforno.com.tr adresinden veya 0850 440 0312 numaralı telefonlardan iletişime geçebilirler.

Turan AteşTuran Ateş