GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-08-2023 11:39

Patlamada yaralananların isimleri belli oldu

Patlamada yaralananların isimleri belli oldu

Sakarya'nın komşu ili olan Kocaeli'nin Derince ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) silosunda meydana gelen patlamada yaralananların ismi belli oldu.

TMO silosunda meydana gelen patlamada 3'ü ağır 12 kişi yaralandı. İlçenin sahil kesiminde saat14.40 sıralarında TMO Kocaeli Başmüdürlüğü liman silosunda henüz belirlenemeyen nedenle patlama oldu. Yoğun duman ve toz bulutuna neden olan patlama sonucu bölgeye itfaiye, KBRN, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İŞTE İSİMLERİ:

Patlama sonucu yaralanan Yüksel Bilgiç, Saim Yiğit, Cumhur Çavuş, Şükrü Tarık Kara, ağır yaralanan Ekrem Kalkan; Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenilirken, Yavuz Kahraman, Turgut Güler, Ahmet Özcanlı, Memili Çalar ile Elif Kayaoğlu ise Kocaeli Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

KAYAOĞLU'NUN DURUMU AĞIR

Buraya sevk edilen yaralılardan Elif Kayaoğlu’nun durumunun ağır olduğu öğrenildi. Ayrıca Murat Budak Seka Devlet Hastanesi’nde, İsmail Çetin ise Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altında tutuluyor. Yaralılardan üç kişinin durumlarının ağır olduğu ve entübe edildiği kaydedildi.

Turan AteşTuran Ateş