SİYASET
Giriş Tarihi : 07-02-2024 17:12   Güncelleme : 07-02-2024 17:22

Ömer Abdullah Ayhan'dan Pamukova Çıkarması

Ömer Abdullah Ayhan'dan Pamukova Çıkarması

Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Abdullah Ayhan, Pamukova’da partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. Büyük bir sevgiyle karşılanan Ayhan, Pamukova’da çiftçiler için yapacakları çalışmaları anlattı.

BÜYÜK SEVGİYLE KARŞILANDI

Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Abdullah Ayhan, beraberinde Saadet Partisi Pamukova Belediye Başkan Adayı Ahmet Şen ve partililerle birlikte Pamukova’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Dükkanları tek tek gezen ve çay bahçelerinde vatandaşlarla görüşen Ömer Abdullah Ayhan büyük bir sevgiyle karşılanırken, bölgedeki çiftçilerin ve esnafların da sorunlarını dinleyerek yeni projeleriyle ilgili bilgi verdi. Ayhan, “Çiftçimize danışarak, fikir alışverişinde bulunarak ve onların yararına olacak şekilde projeler geliştireceğiz” dedi.

“BABANI DA ÇOK SEVERDİK”

İlçede vatandaşlarla görüşen Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Abdullah Ayhan’ın yanına gelen 2 vatandaş, babası Cevat Ayhan ile ilgili hatıralarını anlattı. Vatandaşların “Babanı da çok severdik” sözleri üzerine babasıyla ilgili hatıralarını anlatan Ömer Abdullah Ayhan’a destek sözü veren vatandaşlar daha sonra masaya davet ederek birlikte çay içti. Vatandaşların taleplerini de dinleyen Ayhan, “İnşallah bizlerde sizlerin sevgisini kazanmış olan babam Cevat Ayhan’ın yaptığı hizmetleri devam ettireceğiz. Bugüne kadar yapılan tüm doğru yatırımların devamını sağlayacağız, hizmetleri sürdüreceğiz. Bizim hedefimiz doğru, hakkaniyetli kaliteli hizmet. Başka bir Sakarya mümkün” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN VE KAYMAKAMLA DA GÖRÜŞTÜ

Vatandaşlarla görüştükten sonra Pamukova Ziraat Odası Başkanı Yaşar Ulukaya ve Pamukova Esnaf Odası Başkanı Sabri Günay ile bir araya gelen Ömer Abdullah Ayhan, ilçede aksayan hizmetleri ve ihtiyaçları dinledi. Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün’ü ve İlçe Kaymakamı Gürsel Temurci’yi de ziyaret eden Ömer Abdullah Ayhan daha sonra ilçenin tanınmış esnaflarından Ali Urgan ve çocuklarıyla görüştü. Burada Ömer Abdullah Ayhan’ın babası Cevat Ayhan’ın Bayındırlık ve İskan Bakanlığı dönemindeki hizmetlerinden bahsedildi. Ömer Abdullah Ayhan daha sonra Gümüşhaneliler Derneğini ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

adminadmin