SİYASET
Giriş Tarihi : 07-01-2024 21:38   Güncelleme : 07-01-2024 21:50

Oktay: 'Serdivan İçin 7 Gün 24 Saat Çalışacağım'

Oktay: 'Serdivan İçin 7 Gün 24 Saat Çalışacağım'

AK Parti Serdivan Belediye Başkan aday adayı Avukat Nuri Oktay Serdivan'da gezmedik esnaf, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor.

AK Parti Serdivan Belediye Başkan aday adayı Nuri Oktay, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Serdivan'da gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşlarla bir araya geldi. Oktay, yaptığı açıklamada, belediye başkanlığının sürekli bir hizmet sorumluluğu olduğunu vurgulayarak, seçilmesi halinde 24 saat esasına dayalı bir çalışma anlayışıyla Serdivan için çaba sarf edeceğini belirtti.

Aday Adayı Nuri Oktay ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada; ‘Belediye başkanlığı mesai ile sınırlı değildir. Sürekli kente ve vatandaşa hizmet için çalışılması gereken bir makamdır. Mazbatanın alındığı andan itibaren tek görev hizmet olmalıdır.

Allah’ın izni, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve Serdivanlı vatandaşlarımızın oyları ile Serdivan Belediye Başkanı seçildiğimde belediye ile vatandaş arasında bürokratik duvarlar örülmesine müsaade etmeyeceğim. Beyaz Masa gibi vatandaşın şikayet ve taleplerinin alınıp gereken çözümlerin üretildiği merkezleri daha da etkin bir hale getireceğim. Serdivan ilçemizin ihtiyacı olan tüm alanlarda projelerimizi hayata geçirerek Serdivanlıhemşehrilerimize en iyi hizmeti vereceğiz.

Halkın içinde olacağım. Telefonum 24 saat ulaşılabilir olacak. Sorunları yerinde tespit edeceğim. Vatandaşlarımı bana telefonla veya şahsen ulaşmak istediğinde ulaşılabilir olacağım’ dedi.

adminadmin