SİYASET
Giriş Tarihi : 02-01-2024 18:30   Güncelleme : 02-01-2024 18:34

Oktay: "Serdivan Bilir, Gerçek Belediyecilik AK Parti'dir"

Oktay:

AK Parti Serdivan Belediye Başkan aday adayı Avukat Nuri Oktay 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için seçim çalışmalarına hızla devam ediyor.

Serdivan’da birçok sivil toplum kuruluşu, esnaf, kamu kurum kuruluşlarını ziyaret eden Nuri Oktay yaptığı ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada belediyeciliğin sadece alt yapı çalışmaları ve şehir estetiğiyle sınırlı olmaktan çok daha fazlasını içerdiğini, gerçek belediyeciliğin, insanların yaşamlarını daha iyi bir seviyeye taşımayı, onların mutluluğunu ve yaşam kalitesini arttırmayı, kültür sanat etkinliklerinin 12 ay boyunca aktif olarak gerçekleştirildiği kültür ve sanat komplesinin hizmete başlaması ve Serdivan'ın yeşil ve doğal alanlarının halkın hizmetine sunulmasının hedeflendiğini dile getirdi.

AK Parti Serdivan Belediye Başkan aday adayı Avukat Nuri Oktay; ‘Gerçek belediyecilik, toplumun farklı kesimlerini kucaklar ve herkes için eşit, adil bir hizmet sunmayı hedefler. Sosyal adaleti, ekonomik refahı ve çevresel sürdürülebilirliği ön planda tutarak, herkesin refah içinde yaşayabileceği bir şehir yaratmayı amaçlar. Bizde bu anlayış ile Serdivan’ı yönetmeye talip olduk.

Serdivan Belediye Başkanı olarak seçildiğim takdirde; AK Parti’nin gerçek belediyecilik ilkesi ile toplumun farklı kesimlerini kucaklayıp, herkes için eşit ve adil bir hizmet sunmayı hedefleyeceğim. Serdivan; sosyal adaleti, ekonomik refahı ve çevresel sürdürülebilirliği ön planda olan, herkesin refah içinde yaşayabileceği, tarihi ve kültürel zenginliklerinin farkında kültürün başkenti bir ilçe olacak’ dedi.

adminadmin