SİYASET
Giriş Tarihi : 15-02-2024 13:18

Oğuzhan Coşkun, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi’nin çatı adayı oldu

Oğuzhan Coşkun, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi’nin çatı adayı oldu

Saadet Partisi ve Gelecek Partisi’nin Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun oldu. Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanlığı görevini Murat Ali Aksoy’a devreden Coşkun, Atatürk Bulvarı’nda gerçekleştirdiği programda Karasu Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Vatandaşı selamladı

Oğuzhan Coşkun, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi’nin çatı adayı oldu. Atatürk Bulvarı’nda gerçekleşen programda belediye başkan adaylığını açıklayan Coşkun’u yoğun bir kalabalık karşıladı. Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Ömer Ayhan ve her iki partinin il ile ilçe teşkilatları da hazır bulundu. Gelecek Partisi İlçe Başkanı Salim Direk ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy konuşmalarını yaparak vatandaşı selamladı. Ardından kürsüye çıkan Karasu Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun, “Allah’ın izniyle bir ay sonra kazanacağımız Karasu Belediyesi seçimlerinin ilk işaret fişeğini bugün buradan hep birlikte atıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kapımız açık olacak

Konuşmasına devam eden Coşkun, “Karasu halkı oturduğu koltuğun emanet olduğunu bilen bir başkan istiyor. Biz göreve geldiğimizde yönetim ilkelerimiz çok açık olacak. Önce adil olacağız. Kibir ve gururdan uzak duracağız. Kapımız tüm Karasu’ya açık olacak. Bu ilçenin her bir insanına aynı değeri vereceğiz. En çok oy aldığımız mahalleden değil, en acil hizmete ihtiyacı olan yerden işe başlayacağız. Yapılmış her güzel işin devamını sağlayacağız. Bir yerde bir iş yapacağımız zaman o işin bütün paydaşları ile görüşeceğiz. Bugün burada huzurunuzda seçim çalışmalarımıza başlarken parti rozetimi çıkarıyorum ve ay yıldızlı rozetimi takıyorum” şeklinde konuştu.

sakaryakuzey

adminadmin