GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-12-2023 13:15   Güncelleme : 22-12-2023 13:21

Oğlu ve yakınları tahliyesini istedi

Oğlu ve yakınları tahliyesini istedi

Sakarya'nın Ferizli ilçesindeki cezaevinde yatan bir hükümlü, kaldığı koğuşta kalp krizi geçirdi. Sosyal medya paylaşımı nedeniyle hüküm giyen tutuklunun, şeker ve böbrej hastası ve %97 engelli olduğu öne sürüldü. İşte ayrıntılar: 

TAHLİYESİNİ İSTEDİLER

Ağır diyabet ve böbrek hastası olduğu, ayrıca %97 engelli raporu bulunduğu ifade edilen cezaevi hükümlüsü Mehmet Bayram'ın, kaldığı koğuşta kalp krizi geçirdiği bildirildi. Bayram'ın oğlu ve yakınları hükümlünün acilen tahliyesini istedi. 

OĞLUNDAN İDDİA: HASTANEDE HİÇBİR İŞLEM YAPILMADAN GERİ GÖNDERİLDİ

Hükümlünün oğlu Umut Bayram'dan sosyal medya üzerinden bir açıklama geldi. Oğul Bayram "Babam 10 Aralık 2023 saat sabaha karşı 3 civarında kalp krizi geçirmiş, koğuştaki arkadaşlarının baskılarıyla Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne bilinci kapalı şekilde tekerlekli sandalye ile götürülmüş. Hastanede hiçbir işlem yapılmadan 6 saat boyunca bekletilmiş ve ayaklarında terlik, ayakkabı olmadan hastane içerisinde yürütülmüş ve hiçbir işlem yapılmadan cezaevine geri gönderilmiş.

"BU İŞKENCE NEDEN?"SORUSU

Öte yandan hükümlü  Mehmet Bayram'ın yakınları, Sakarya'nın Ferizli ilçesindeki Cezaevinde yatan hükümlü için "Acil Tahliye" talep etti ve "Bu insana bu işkence neden?" sorusunu sordu. 

İşte sosyal medyada yer alan paylaşım:

 

adminadmin