kaynarca
Giriş Tarihi : 06-07-2023 12:36   Güncelleme : 06-07-2023 12:53

Oda Başkanı Yazgan, Başkan Kefli'ye cevap verdi: "Öncelik çevre yolu değil, merkez olmalıydı"

Oda Başkanı Yazgan, Başkan Kefli'ye cevap verdi:

Kaynarca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Yazgan, Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli'nin asfalt açıklamalarına, sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Başkan Yazgan, Kefli'ye, "Öncelik çevre yolu değil, merkez olmalıydı" diye seslendi. İşte Kadir Yazgan'ın paylaşımı:

"SİZ DE ESNAFLIKTAN GELİYORSUNUZ, BİZİ DAHA İYİ ANLAMANIZ LAZIM"

"Temsilinde onur duyduğum Esnaf Sanatkarımız adına Sayın belediye başkanımıza iki cümle söylemek istiyorum. Siz de Esnaflıktan geliyorsunuz bizi daha fazla anlamanız lazım ama maalesef bu şekilde olmadı. Alt yapının başladığında kış döneminde sizinle görüşmelerimizde ifadelerimiz kış döneminde merkezin alt yapısının yapılmasıydı, siz de aynı görüşte olduğunuzu ifade ettiniz ama maalesef yapılmadı şu an çevre yolu alternatif yolları konuşuyorsunuz.

"ÖNCELİK MERKEZ OLMALIYDI"

Çevre yolu alternatif yolları ifade edeceğinize merkezin alt yapısına öncelik verebilirdiniz, alternatif yol ifadelerinize gerek kalmazdı. Esnaf sanatlarımız ve vatandaşlarımız toz, bozuk yol ve iş kaybıyla karşı karşıya kalmazdı, bu işin süreç alıcağını zorluklarının farkındayız ama öncelik MERKEZ olmalıydı. Asfalt attığınız Çevre yolu olmamalıydı"

Turan AteşTuran Ateş