SİYASET
Giriş Tarihi : 11-12-2023 16:06   Güncelleme : 11-12-2023 16:19

Nuri Oktay: "Serdivan, Sakarya’nın Yıldızı Olacak"

Nuri Oktay:

AK Parti Serdivan Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Nuri Oktay seçim çalışmalarına devam ediyor. Oktay son olarak Sakarya Üniversitesi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Teknokent ve amatör spor kulüplerini ziyaret etti.

AK Parti Serdivan Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Nuri Oktay yaptığı ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada; ‘Belediye başkanlığı için aday adayı olmamın sebebi, Serdivan'ı daha yaşanabilir, daha sağlıklı ve daha dinamik bir ilçe haline getirme arzusudur. AK Parti'den Serdivan Belediye Başkanlığı için aday adayı olarak karşınızdayım ve bu kutlu yolda yürümekten büyük bir heyecan duyuyorum.

Öncelikle, gençlerimizin ve vatandaşlarımızın fiziksel, zihinsel ve ruhsal gelişimine destek olacak, beden eğitimi, oyun, jimnastik ve spor faaliyetlerini önemsiyoruz. Bu kapsamda, belediye ile ilçe spor müdürlüğümüz ile milli eğitim kurumlarında spor faaliyetlerini programlayacak, beden eğitimi ve spor etkinliklerini esas alarak geliştireceğiz. Belediye bütçesi ve kanunlar dahilinde amatör spor kulüplerine, Serdivanlı milli sporcularımıza desteğimiz artarak devam edecek.

Kültür, spor ve gençlik faaliyetleri, ilçemizin ruhunu oluşturacak önemli unsurlardan biridir. Serdivan Kültür ve Bilim Merkezi'ni hayata geçirerek, ilçemizin dinamizmini artıracağız. Bu merkez içerisinde kapalı ve açık sahneler, sürekli açık bir kütüphane ve teknolojik laboratuvarlarla Serdivan halkının hizmetinde olacak. Dar gelirli vatandaşlarımızın düğün ve sünnet cemiyetlerini ücretsiz olarak 12 ay boyunca yapabilecekleri kır bahçesi ve kapalı düğün salonu projelerimiz arasındadır.

Üniversite, Teknokent ve Serdivan Belediyesi işbirliği ile özellikle gençlerimizin ve her bireyin teknoloji, yazılım ve kendi iş alanlarını geliştirmek üzere akademik dünyanın desteğini arkasına alacağı teknoloji kuluçka merkezlerini hayata geçireceğiz. Bu projenin örneği teknopark İstanbul ile İstanbul'da hayata geçirilmiştir. Serdivan halkı herşeyin en iyisine layıktır, Serdivan'ın en genç belediye başkan aday adayı olarak gençlerimizin eğitim, teknoloji, kültürel ve sosyal imkanlar açısından tüm imkanlara eriştiği bir yatırım dönemini ve proje odaklı çalışan bir belediye taahhüdünü veriyorum.

Özellikle gençlerimiz, yaşlılarımız ve ailelerimiz için alternatif mesire alanları oluşturarak, birlikte kaliteli zaman geçirebilecekleri sosyal tesisler planlıyoruz. Serdivan'ı daha güçlü, daha adil ve daha kalkınmış bir ilçe yapmak için buradayım. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla uyumlu projelerle, AK Parti'nin ilke ve ideallerini Serdivan'a taşıyacağımı söylemekten büyük bir gurur duyuyorum.

Sizlerin desteği ve birlikte yürüyeceğimiz bu yolda, Serdivan'ı geleceğe taşımak için var gücümle çalışacağım. Hep birlikte, Serdivan için daha yaşanabilir bir gelecek inşa etmek adına el ele vererek yolumuza devam edeceğiz’ dedi.

adminadmin