hendek
Giriş Tarihi : 06-01-2023 20:30   Güncelleme : 06-01-2023 21:08

Muhtarın içinde bulunduğu aracı, mezarlıkta kurşunladılar!

Muhtarın içinde bulunduğu aracı, mezarlıkta kurşunladılar!

Hendek Akpınar mahalle muhtarı Ogün Gülmez'in içinde bulunduğu araca mezarlıkta iken silahlı saldırı düzenlendi. Muhtar Gülmez saldırıdan yara almadan kurtulurken, aracının camları tuzla buz oldu. Muhtar Gülmez, sosyal medya hesabı üzerinden saldırıyı yapanlara tepki gösterdi. Gülmez aracını kurşun yağmuruna tutan kişi yada kişilere şöyle seslendi:

"ELİNİZDEN GELENİ ARDINIZA KOYMAYIN"

"Dün akşam saatlerinde mahalle mezarlığında kim ve kimler tarafından aracın içinde iken gelen saldırı sonucunda çok şükür bir yara almadan atlatmış olduk. Benim şahsi hiç kimse ile sorunum bu güne kadar olmamış olmazda ben ne ettiyor. yapıyor isem hak hukuk adaletli kimseyi ayırt etmeden kimsenin hakkını yemeden kimsenin Zarar görmeden yol alınması konusunda yol aldığımız için mi yoksa yıllardır. Halkın ve devletin malını şahıslar dan alıp halkın huzuruna açtığım için mi yoksa doğru tek yanlış tek deyip yol aldığımız için mi yoksa görev aldığımız günden bugüne yazı kışı halkın hizmetine koşa bilmek için verdiğim mücadele için mi bilmiyorum. Amma birileri bir şekilde ders mi yoksa son uyarı mı veriyor bilmem amma sıkıntı büyük anlaşılan sorun yok elinizden gelenin fazlasını bekliyorum. Vesselam"

SİLAH SESİ DUYULDU

Olay sonrasında görüştüğümüz Muhtar Ogün Gülmez, "Mezarlık tabelasını alıp gittiler" diye bir ihbar alınca mezarlığın yolunu tuttum. Aracın içindeydim. Silah sesi duyuldu. Aracın camları birden bire patladı. Neyseki yaralanmadım. Emniyet güçleri olay yerinde iz aradı" dedi. 

Turan AteşTuran Ateş