GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-11-2023 23:35   Güncelleme : 10-11-2023 00:35

MKYK Üyesi Kobal Alperenlerle Buluştu: "Bu dava uğruna şehit olmaya geldim"

MKYK Üyesi Kobal Alperenlerle Buluştu:

Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Yasin Kobal, Alperenler ile biraraya geldi. Alperen Ocakları temsilcileri ile buluşan Kobal, "Ben bu davaya gönül vermeye, baş koymaya ve şehit olmaya geldim. Bu davaya hep birlikte sahip çıkalım" dedi. 

"ALPERENLİK DAVA ADAMLIĞIDIR"

Yasin Kobal, BBP'nin eski genel başkanlarını ve Türk siyasetinin önemli isimlerini saygıyla andı, ardından şunları söyledi:

"Arkadaşlar Alperenlik önemli bir unsurdur. Dava adamlığıdır. Bu davanın içinde nefer ve nefes olmuş insanlar topluluğudur. Bu davanın insanları dur durak bilmezler.

"GENEL BAŞKANIM SAKARYA'DAN ÇOK ŞEYLER BEKLİYOR"

Büyük Kurultayda sayın genel başkanım Mustafa Destici'nin yönetiminde yer aldım. MKYK üyesi oldum. Sonrasında kendisini ziyaret ettim. Sayın genel başkanım Sakarya'dan çok şeyler bekliyor. Genel başkanımıza Sakaryalıların selamlarını ilettim. 

"BU ÜLKEDE MUHSİN'LER BİTMEZ"

Bu davaya gönül vermiş nice insanlar var. Tıpkı Adnan Menderes gibi. Ama Menderes'i sallandırılıp astılar. Sonra bir vatan sevdalısı daha çıktı. Sayın Turgut Özal.. O'nu zehirlediler. Bir vatan evladı daha çıktı. "Biz burdayız, ölmedik" dedi, mazlumların yanındayım" dedi, O değerli insan Muhsin Yazıcıoğlu idi ve şehit düştü.

Gücü yeten varsa gelsin. Bilsinler ki bu ülkede Muhsin'ler bitmez. Vatan sevgimiz tükenmez. Uhud'da, Bedir'de, Çanakkale'de nice zaferler kazandık.

"BU DAVA İÇİN TİCARETİ BIRAKTIM"

Sayın Genel Başkanım bana önemli bir görev verdi. Beni yönetimine aldı ve MKYK üyesi seçildim. Ben bu dava için ticareti bıraktım. Bunu bilin. Ticaretimi bana destek olan abilerime ve kardeşlerime devrettim.

"ŞEHİT OLMAYA GELDİM"

Muhsin Yazıcıoğlu gibi, giderken şehit olmayı Allah bana nasip etsin. Ben buraya şehit olmaya geldim. 

Sayın Genel Başkanımla paylaştım... Biz Alperen Ocakları olarak çok şeyler yapacağız. Teşkilatlanmanıza yardımcı olacağım. Ne gerekirse yapacağız. Oturduğumuz yerden ahkâm kesmeyeceğiz. Başkanlar sizin üzerinizde göz olacak, kulak olacak. İşsizlere iş, aşsızlara aş bulacağız.

"O benim partilim değil" diyenlere hakkım varsa helal etmem. Biz adaleti savunacağız. Vatan hainleri dışında kapımız herkese açıktır. Dertlere derman olmak boynumuzun borcudur.

Sizlerden isteğim şudur, Karasu'da, Pamukova'da, Geyve'de pazarlar kuruluyor. Gidin o pazarlara, onlardan alışveriş yapın. Yaşlıları, düşkünleri siz ayağa kaldıracaksınız. Bu memleketin birleşmeye, kardeşliğe ihtiyacı var. Bunun için uğraş vereceğiz. Yanlış yapanın karşısında, doğru yapanın yanında olacağız. 

"SAĞLIK VE EMNİYET MENSUPLARINA DESTEK OLALIM"

Sağlık personellerine şiddet var. Oysa o doktor senin çocuğunu, ananı, babanı iyi eden insan... Benim vatandaşıma saygı duymak zorunda herkes. Biz yerimizi bileceğiz. Polisimize destek olacaksınız. Askerimize yardımcı olacaksınız. Bunu hep birlikte yapacağız. 

"GENÇLERİMİZİ ZEHİRLEMELERİNE İZİN VERMEYECEĞİZ"

Bakın birileri kardeşlerimizi uyuşturucu ile zehirlemeye çalışıyor. Bu illetten Sakaryalı gençlerimizi el birliği ile kurtaracağız. Uyumak bana haram. Bakın bu gece 23.00'e kadar programlarımız var.

"HALKI SADECE SEÇİM ZAMANI HATIRLAMAYACAĞIZ"

Bu halkı biz sadece seçim günlerinde hatırlamayacağız. Evinde üşüyen varsa beni bulacaksınız. Ekrem Başkanı bulacaksınız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem başkan da doğrunun, işsizin yanında olan bir insandır. Gerekirse O'na da gideceksiniz.

"BU DAVAYA KÜSMEK YOK"

Sayın genel başkanım, "Sakarya, milliyetçilerin, ülkücülerin yatağıdır" dedi. Bu davaya küsmek yok. Herkes emek verdiyse bu dava için kalacak. Kardeşi için, vatanı için, bayrağı için kalacak. Bu dava ayakta. Liderimizi şehit ettiler bu dava yine ayakta duruyor. Rabbim mazlumlarımıza sahip çıkan devlet adamlarını başımızdan eksik etmesin. Rabbim onların yardımcısı olsun. Türkiye giderek güçleniyor. 

"MAZLUMLARIN ÖLDÜRÜLMESİNE SES ÇIKARAN YOK"

Görüyorsunuz Gazze'de zalimler çoluk çocuk, kadın demeden mazlumları öldürüyor, kimseden ses yok. Orda ölen çocuklar bizim müslüman din kardeşlerimiz değil mi? Biz sesimizin çıktığı yere kadar düşmüş, gariplerin, fakir fukaranın dualarını alarak güçleneceğiz. Rabbim bu yolda hepimize beraber yürümeyi nasip etsin. Sizden istediklerimi unutmayın. Bulvarda bir yürüyeceğiz, Çark caddesinde yer yerinden oynayacak. Kalın sağlıcakla"

HABER HÜLYA SÜRÜCÜ

 

adminadmin